Κορονοϊός: Γυναίκα στην Αγγλία είπε πως ασκούσε το μυαλό της και συνελήφθη! (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Γυναίκα στην Αγγλία είπε πως ασκούσε το μυαλό της και συνελήφθη! (vid)
Απέναντι σε μια περίεργη περίπτωση... άθλησης βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην Αγγλία, όταν αναγκάστηκαν να συλλάβουν μια γυναίκα που υποστήριζε ασκεί το μυαλό της!

Αντιμέτωποι με μια αρκετά αστεία κατάσταση ήρθαν οι αστυνομικοί στην Αγγλία. Στη χώρα υπάρχουν όπως και στην Ελλάδα περιοριστικά μέτρα λόγω κορονοϊού με αποτέλεσμα η αστυνομία να πρέπει να περιορίζει τις άσκοπες μετακινήσεις.

Στην προσπάθειά της αυτή, η Βρετανική αστυνομία, έπεσε σε μια περίεργη περίπτωση. Συγκεκριμένα βρήκε σε ένα πάρκο στο νοτιοδυτικό Λονδίνο την Κυριακή, μια γυναίκα η οποία απλά καθόταν σε ένα παγκάκι. Όταν λοιπόν την πλησίασαν για να της πουν πως αυτό που κάνει είναι παράνομο, εκείνη υποστήριξε πως έχει βγει για άσκηση του μυαλού της! Βλέπετε, στην Βρετανία όπως και στην Ελλάδα επιτρέπεται να βγεις για ατομική άσκηση, ωστόσο αυτή η γυναίκα το πήγε λίγο παραπέρα.

Όσο οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να της δώσουν να καταλάβει πως δεν είναι άσκηση αυτό που κάνει, εκείνη όλο κι επέμενε πιο πολύ. Σε σημείο τέτοιο που έφτασε να τους πει πως ο κανονισμός δεν είναι ξεκάθαρος, καθώς δεν λέει πουθενά αν εννοεί άσκηση του σώματος ή άσκηση του μυαλού, οπότε θεώρησε πως δεν παρανομεί! Η αστυνομία συνέχισε να της ζητά να πάει σπίτι της, με την ίδια να το αρνείται και να τονίζει πως δεν μολύνει κανέναν γιατί απλά κάθεται σε ένα παγκάκι ολομόναχη και γυμνάζει το μυαλό της, ενώ υποστήριξε πως η μόνη που μολύνεται είναι η ίδια.

Εκείνη την στιγμή οι αστυνομικοί της απάντησαν πως αυτό συμβαίνει επειδή εκείνοι έχουν απομακρύνει όλους τους υπόλοιπους και της ζήτησαν για ακόμα μια φορά να πάει στο σπίτι της, αφού της διάβασαν τους κανονισμούς για τον περιορισμό κυκλοφορίας λόγω Covid-19. Η ίδια όμως δεν το έβαλε κάτω κι είπε πως όταν δύσει ο ήλιος θα πάει σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια σπίτι της για να φάει. Μετά από αρκετή ώρα κι ενώ εκείνη τους μαγνητοσκοπούσε, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να την συλλάβουν και η γυναίκα να βρεθεί στο τμήμα της περιοχής.