Ντύνονται Spiderman και βγαίνουν στους δρόμους για τα παιδιά! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Ντύνονται Spiderman και βγαίνουν στους δρόμους για τα παιδιά! (pics)
Δύο ίδιοι σούπερ ήρωες, που μένουν στην Αγγλία, κάνουν ό,τι μπορούν, για να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς τους φίλους που μένουν μέσα στο σπίτι.

Ο Άντριου Μπάλντοκ και ο Τζέισον Μπερντ, ηλικίας 44 και 34 ετών, αντίστοιχα, είναι φίλοι κι ασχολούνται με τις μικτές πολεμικές τέχνες (ΜΜΑ). Μια ημέρα, σκέφτηκαν μια όμορφη ιδέα, για να απασχολήσουν παιδιά που μένουν σπίτι, μετά την εξάπλωση του κορονοϊού.

Φόρεσαν στολές του Spiderman κι άρχισαν να κυκλοφορούν στους δρόμους του Στόκπορτ και να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι, για να μοιράσουν χαμόγελα.

Φυσικά και έχουν τραβήξει την προσοχή όλων, και των κατοίκων, αλλά και διεθνώς, αφού έχουν γίνει θέμα μέχρι και στις ΗΠΑ κι έχουν δώσει πολλές συνεντεύξεις για την όμορφη δράση τους.

Περαστικοί τους σταματάνε για φωτογραφίες, ενώ τα παιδιά τους αφήνουν και μηνύματα έξω από το σπίτι. Οι ίδιοι ενημερώνουν κάθε φορά μέσω των social media για την περιοχή που πρόκειται να επισκεφτούν, ώστε να ξέρει ο κόσμος που βρίσκονται.

Η όλη ιδέα άρχισε από τον Άντριου, που έκανε μια μέρα μάθημα ΜΜΑ διαδικτυακά και φόρεσε την στολή για πλάκα. Βλέποντας την ανταπόκριση των μαθητών του, είπε να το πάει ένα βήμα πιο πέρα και με τον φίλο του δημιούργησαν ένα... αχτύπητο δίδυμο.