#ΜένουμεΣπίτι και γελάμε με την ψυχή μας!

Νίκος Μαρούδας
#ΜένουμεΣπίτι και γελάμε με την ψυχή μας!
Το gazzetta.gr μένει σπίτι και σας προτείνει να γελάσετε με την ψυχή σας με τις παλιές καλές ελληνικές σειρές που παίζουν σε επανάληψη από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα στους δέκτες μας!

Στις δύσκολες μέρες που ζει η Ελλάδα, αλλά κι ολόκληρος ο πλανήτης εξαιτίας του κορονοϊού, όλοι χρειαζόμαστε λίγο γέλιο στην καθημερινότητά μας! Σίγουρα, η ενημέρωση και η πρόληψη για τον Covid-19 είναι πολύ σημαντική, όμως χρειαζόμαστε στιγμές για να ξεφεύγει το μυαλό.

Για τον λόγο αυτό #ΜένουμεΣπίτι και το gazzetta.gr σας προτείνει κωμικές σειρές που μπορείτε να δείτε στην ελληνική τηλεόραση για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας με την οικογένειά σας. Το γέλιο με την ψυχή μας μπορεί αν το θέλουμε να ξεκινήσει από αρκετά πρωί!

Ξεκινάμε με mega, συνεχίζουμε με ΑΝΤ1!

Στις 11:20 το MEGA, το οποίο θα μπορούσε κανείς να πει πως γύρισε την καλύτερη στιγμή, μας... καλημερίζει με το «Εμείς κι Εμείς», ενώ στα καπάκια στις 11:50 συνεχίζει με «Ντόλτσε Βίτα»! Ήδη έχετε αρχίσει την ημέρα σας με πολύ γέλιο, αλλά η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη!

Αφού κάνουμε ένα... διάλειμμα για ενημέρωση, επιστρέφουμε στις 14:00 με δύο κωμωδίες σε MEGA κι ΑΝΤ1! Πρώτη... μάχη της ημέρας, που την κερδίζει ο ΑΝΤ1 καθώς το «Κωνσταντίνου κι Ελένης» εδώ και χρόνια «διαλύει» ό,τι υπάρχει απέναντί του, ωστόσο για όσους θέλουν να πάνε κόντρα καλή επιλογή είναι η «Νταντά» στο MEGA.

«Εγκλήματα» από «Σαββατογεννημένες» και «Δύο Ξένους» που έρχονται...

Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει να μας προσφέρει στιγμές άφθονου γέλιου στις 16:15. Τότε τα αγαπημένα όλων μας «Εγκλήματα» επιστρέφουν στις οθόνες μας ώστε να... κλάψουμε από γέλια! Δύο ώρες και κάτι διάλειμμα από τα σίριαλ κι ίσως ευκαιρία για ξεκούραση ή ενημέρωση για τον κορονοϊό και συνεχίζουμε στις 18:45.

Το MEGA περνά στην... αντεπίθεση και με τις «Σαββατογεννημένες» ανοίγει ωραία το απόγευμά μας, πριν περάσουμε στην ώρα που όλα τα κανάλια έχουν ειδήσεις. Από την Παρασκευή όμως, στη θέση τους θα βλέπουμε την άλλη τεράστια κωμική σειρά «Δύο Ξένοι», καθώς το πρώτο φτάνει στο τέλος του! Όμως το βράδυ είναι που πραγματικά... πέφτουμε κάτω από τα γέλια!

Η Ζουμπουλία, η Ντάλια, ο Μίμης, ο Παυλίτος και τ' άλλα τα παιδιά...

Πρωταγωνιστής και πάλι είναι το MEGA! Στις 20:50 η ίσως πιο επιτυχημένη σειρά ever «Στο Παρά Πέντε» ξεκινά με την τρελή πεντάδα να μας προσφέρει ατακάρες για ακόμα μια φορά, ενώ απέναντι θα μπορέσει κανείς να δει κάποια παλιά αγαπημένη ελληνική ταινία που επιλέγει κάθε βράδυ ο ΑΝΤ1. Στη μάχη μπαίνει και ο Alpha, ο οποίος εκείνη την ώρα παίζει την επιτυχημένη του κωμωδία «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Η prime time του... μεγάλου καναλιού είναι ξεκάθαρα η νικήτρια όλης της ημέρας! Στις 22:00 το «50-50» κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το βράδυ μας, ενώ η ελληνική ταινία συνεχίζεται στον ΑΝΤ1. Στη μάχη των 22:00 βρίσκεται και πάλι ο Alpha, ο οποίος στις 21:50 προβάλει την άλλη επιτυχημένη του κωμική σειρά «Το Σόι Σου».

Ξενυχτάμε και γελάμε!

Φυσικά έχουμε συνέχεια και για εσάς, που ξενυχτάτε αντί για κλαμπ, στο σπίτι πια! Στις 4:30 τα ξημερώματα υπάρχουν δύο επιλογές. Η μία είναι στο MEGA και η άλλη στον ΑΝΤ1. Το «μεγάλο κανάλι» επιλέγει επί καθημερινής βάσεως το «Πέτρος και τα κορίτσια του», ενώ ο ΑΝΤ1 αλλάζει κάθε μέρα και σε αυτή την ώρα βλέπουμε σειρές όπως «Σοφία Ορθή», «Ιδιαιτέρα για κλάματα», «Πάτερ Ημών» και «Οι Μεν και οι Δεν».

Σαββατοκύριακο με «Ρετιρέ» και Δόγκανο!

Το γέλιο δεν σταματά ούτε το Σαββατοκύριακο! Είμαστε σίγουροι πως κι εσείς, όπως κι εμείς, απορήσατε που δεν είδατε στη λίστα το «Ρετιρέ». Το MEGA αποφάσισε να το προβάλει το Σαββατοκύριακο στις 12:00, οπότε πάρτε την δόση σας και το καλοκαίρι έρχεται!

Όμως, ο αντίπαλος είναι... δυνατός στον ΑΝΤ1 μιας και την ίδια ώρα προβάλλεται το «Εκείνες κι Εγώ» με τον τεράστιο Ζάχο Δόγκανο. Η επιλογή δική σας, εμείς δυσκολευόμαστε πάντως! Το MEGA κυριαρχεί τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου...

Στις 17:10 βλέπουμε το «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα», ενώ στις 17:50 το «Κόκκινο Δωμάτιο». Το βράδυ μας κλείνει με τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» σε επανάληψη στον ΑΝΤ1 στις 20:45.

Επιλογές πολλές, η τελική δική σας! Το #ΜένουμεΣπίτι, φαίνεται πως θα συνεχιστεί και πρέπει όλοι να κάνουμε το σωστό ώστε να επιστρέψουμε άμεσα στους κανονικούς ρυθμούς ζωής. Δεδομένα θα μπουν στη ζωή μας και κάποια άλλα παλιά αγαπημένα σίριαλ, που ήδη έχουν στο πλάνο τους τα κανάλια εφόσον η καραντίνα συνεχιστεί και μετά τις 6 Απριλίου.

#ΜένουμεΣπίτι και περνάμε καλά!

Υ.Γ. Περιμένουμε τις δικές σας επιλογές στα σχόλια...