Κορονοϊός: Μένουμε σπίτι και παίζουμε retro games!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Μένουμε σπίτι και παίζουμε retro games!
Συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι, ωστόσο υπάρχουν πολλοί τρόποι να διασκεδάζουμε και ένα από αυτούς είναι τα retro games που μπορείτε να βρείτε εύκολα στο διαδίκτυο!

Τι θα λέγατε να περνάγατε τις ώρες σας στο σπίτι με τα αγαπημένα σας παιχνίδια πιο παλιών δεκαετιών; Σίγουρα αυτή η ιδέα θα σας εξιτάρει, όπως κι εμάς! Μένουμε λοιπόν σπίτι και παίζουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια των παλιών δεκαετιών το 2020!

Η πανδημία του κορονοϊού, μπορεί να μας έκλεισε όλους στα σπίτια μας, όμως οι ώρες που περνάμε πλέον στο διαδίκτυο είναι κατά πολύ περισσότερες. Καλά τα challenge και τα social media, αλλά σαν τα παραδοσιακά παιχνίδια άλλων δεκαετιών δεν έχει! Επειδή λοιπόν τα... δύσκολα με τον Covid-19 είναι μπροστά μας όπως φροντίζει να μας λέει συνεχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χρειάζονται πολλές επιλογές για να περάσει ευχάριστα η ώρα.

Ήρθε η ώρα να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, να πας στην δεκαετία του 80' ή του 90' και να παίξεις τα αξέχαστα κι αγαπημένα μας video games τα οποία υπάρχουν σε κάποια site και μπορείς να νιώσεις πως μια... χρονομηχανή σε πήγε πίσω στον χρόνο. Παιχνίδια από τα παλιά κι αγαπημένα Amiga, Amstrad, Atari, Spectrum, Commodore, Sega, Game Boy ή ακόμα τίτλους με λειτουργικό MS-DOS, αλλά και κλασικά Arcade!

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με 15 παιχνίδια, μπορείτε να πατήσετε πάνω σε όποιο επιθυμείτε και να το δείτε να... ζωντανεύει ξανά μπροστά σας! Όσο για εσάς που δεν ζήσατε τα παιχνίδια αυτά και είστε γεννημένη από το 2000 και μετά, έχετε μια μοναδική ευκαιρία να δείτε με τι κολλήσαμε εμείς οι υπόλοιποι τα παιδικά μας χρόνια, μη την χάσετε!

Abandonia

Abandoware Dos

My Abandonware

Game Nostalgia

Classic Reload

Old Game Shelf

Retro Games

RGB Classic Games

Home of the Underdogs

OpenEmu

RetroArch

Dolphin

ePSXe

PCXS2

ScummVM