Αποκαλύφθηκε το ζευγαράκι του MasterChef: Τους φώναζαν «βίον ανθόσπαρτον» (vid)

Gazzetta team
Αποκαλύφθηκε το ζευγαράκι του MasterChef: Τους φώναζαν «βίον ανθόσπαρτον» (vid)
Το ειδύλλιο που είχε ακουστεί πριν λίγο καιρό στο σπίτι του MasterChef, μάλλον επιβεβαιώθηκε.

Πριν από λίγο καιρό είχε «κυκλοφορήσει» η φήμη πως υπάρχει ειδύλλιο στο MasterChef.

Συγκεκριμένα, φήμες ήθελαν την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Χέλμουτ Μπέλλο να έχουν έρθει κοντά.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (9/3), στο τεστ δημιουργικότητας όλοι θα μαγείρευαν σε ζευγάρια.

Όταν ο νικητής του Mystery Box, Τζον, κλήθηκε να διαλέξει, επέλεξε ένα από τα ζευγάρια να είναι και η Μαρία με τον Δημήτρη με τα πειράγματα και τα υπονοούμενα να πέφτουν «βροχή»!

Συγκεκριμένα, στην αρχή ο Τζον φώναξε την Μαρία και την ρώτησαν οι κριτές «πες ποιον θα ήθελες για ζευγάρι και ποιον όχι», με εκείνη να απαντάει «δεν έχω πρόβλημα, ότι πει ο Τζον», ο οποίος της είπε «είσαι σίγουρη;».

Η Μαρία του απάντησε «όχι, αλλά πες» ενώ στην συνέχεια είπε στην κάμερα πως δεν θα ήθελε την Μαριάννα, αφού τόνισε πως «και καλημέρα να μου πει μου βιδώνει το μυαλό».

Όλοι οι παίκτες τους «πείραζαν», μάλιστα ένας φώναξε «να πω εγώ», με τον Τζον να κάνει νόημα στον Δημήτρη να πάει μπροστά και κάποιον άλλον να φωνάζει «να ζήσετε».

Μάλιστα ο συμπαίκτης τους ο Γιώργος είπε στην κάμερα «η Μαρία και ο Δημήτρης, που τους ψάχνεις που τους βρίσκεις μαζί είναι. Είναι ταιριαστοί, εγώ τους έδωσα και τις ευχές μου».

Ο Ηρακλής είπε «βίον ανθόσπαρτον ας ευχηθούμε στα παιδιά», ενώ η Κατερίνα Λένη ανέφερε «δεν ξέρω αν θα φάμε κουφέτα, γιατί η Μαρία είναι το πρόσωπο του σπιτιού. Το πολυπόθητο πρόσωπο του σπιτιού».

Αυτό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που συνηθίζει να τρολάρει τους παίκτες, δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο και ρώτησε « Είναι κάτι που πρέπει να ξέρουμε; Είπε έλα μωρέ ο Τζον».

Η Μαρία απάντησε «ο Τζον είναι Τζον, δεν ξέρει καλά ελληνικά».

Ο Δημήτρης είπε στην κάμερα πως μαγείρευε με την Μαρία στο σπίτι 2-3 φορές και της έδειχνε κάποια πράγματα και γι’ αυτό το είπε ο Τζον.

Ωστόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε και τον Δημήτρη «Είναι κάτι που πρέπει να ξέρουμε πασά μου;» με εκείνον να του απαντάει «όχι».

Μάλιστα αργότερα όταν ο Τζον με τους σεφ ήταν στον εξώστη και σχολίαζαν τα ζευγάρια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε «πες τώρα το κουτσομπολιό που είμαστε οι δυο μας» με τον Τζον να απαντάει «ποιο κουτσομπολιό σεφ;» και τον κριτή να του λέει «Άσε ρε Τζον εμένα βρήκες; Θα μου πεις μετά».