MasterChef: Η Κατερίνα πέταξε το πιάτο και έβαλε τα κλάματα, έμειναν άφωνοι οι κριτές (vid)

Gazzetta team
MasterChef: Η Κατερίνα πέταξε το πιάτο και έβαλε τα κλάματα, έμειναν άφωνοι οι κριτές (vid)
Η Κατερίνα άφησε άφωνους τους κριτές του MasterChef με την κίνηση της να πετάξει το πιάτο της στα σκουπίδια. «Διαφωνώ πλήρως

Νέα εβδομάδα στο MasterChef και στο MysteryBox του επεισοδίου της Δευτέρας υπήρχαν έξι αγαπημένα υλικά από κάθε κριτή.

Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν κάτι χρησιμοποιώντας τουλάχιστον τρία υλικά από τον κάθε ένα.

Στόχος ήταν το πιάτο τους να μπορεί να διαγωνιστεί για το πλεονέκτημα στο τεστ δημιουργικότητας, αν ήθελαν.

Όμως, μια παίκτρια, η Κατερίνα Λένη, η οποία και έχει κερδίσει την κάρτα ασυλίας, φάνηκε να δυσκολεύεται εξ αρχής με τα συγκεκριμένα υλικά και τη συνταγή που είχε σχεδιάσει στο τεστ δημιουργικότητας.

Έτσι έκανε κάτι που δεν άρεσε στους κριτές: πέταξε αυτό που είχε μαγειρέψει στα σκουπίδια.

«Δεν είναι αυτό που πρέπει να πάει μπροστά και γι’ αυτό και το πέταξα και τελείωσε. Δεν μου βγήκε έτσι όπως το ήθελα εγώ» είπε στην κάμερα.

Όταν οι κριτές είδαν να το πετάει είπαν: «Η Κατερίνα κάτι πέταξε» και τότε την ρώτησαν τι έκανε. Εκείνη απάντησε ότι πέταξε αυτό που μαγείρεψε και πως δεν βγάζει πιάτο.

Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς την ρώτησε «δοκίμασες και δεν σου άρεσε και δεν ήθελες καν να το δοκιμάσουμε»;

«Ούτε καν», απάντησε εκείνη.

Στην συνέχεια και ενώ πήγε μπροστά στους κριτές είπε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη. Γιατί δεν μπόρεσα να φανώ αντάξια. Δεν ήταν αυτό που είχα σκεφτεί εγώ» με τους κριτές να την ρωτούν γιατί δεν το άφησε να το κρίνουν εκείνοι.

Τότε απάντησε πως δεν ήταν ένα πιάτο που εκείνη θα ήθελε να το δουν οι κριτές και προτίμησε να το πετάξει.

«Δηλαδή μου λες ότι εγώ παλεύω μόνο για το πρώτο, ξέρω ότι δεν θα είναι πρώτο και δεν με νοιάζει αν θα είναι στις τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες. Γιατί κάνοντας αυτή την κίνηση είσαι αυτόματα προτεινόμενη γιατί δεν έχουμε κάτι να δοκιμάσουμε» της είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η παίκτρια απάντησε πως θα πληρώσει το τίμημα.

Τότε τον λόγο πήρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και της είπε μεταξύ άλλων πως «είναι ένας διαγωνισμός που έρχεσαι αντιμέτωπος με πράγματα τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς…», με τον Πάνο Ιωαννίδη να συμπληρώνει ότι «αν όλοι σκεφτόντουσαν όπως εσύ, δεν θα είχαμε πιάτα και θα έβγαιναν όλοι προτεινόμενοι».

Όταν ο Κοντιζάς την ρώτησε «δηλαδή δεν ήθελες να ακούσεις την δική μας γνώμη» τους απάντησε ότι νιώθει άσχημα απέναντί τους.

Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της είπε «διαφωνώ πλήρως και καθέτως μ’ αυτό που έκανες. Δεν συμφωνώ με την λογική ανοίγω έναν κάδο και πετάω μέσα το φαγητό».

«Θα πω κάτι και αφορά όλους, αυτή η προσθήκη στη διαδικασία μιας κάρτας ασυλίας, δεν είναι έχω μια κάρτα κάτσε να πετάξω ένα φαγητό γιατί δεν μου κοστίζει κάτι και την επόμενη φορά θα προσπαθήσω παραπάνω» συνέχισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η παίκτρια έβαλε τα κλάματα, ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε στον πάγκο της.