Ο πόλεμος των άστρων ξεκίνησε: Ο ISS «συνέλαβε» τριγωνικό στρατιωτικό σκάφος των ΗΠΑ να αιωρείται πάνω από τη Γη (vid)

Gazzetta team
Ο πόλεμος των άστρων ξεκίνησε: Ο ISS «συνέλαβε» τριγωνικό στρατιωτικό σκάφος των ΗΠΑ να αιωρείται πάνω από τη Γη (vid)
Πετάει δίπλα στις κάμερες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού και επιταχύνει πριν εξαφανιστεί!

Ένα τριγωνικό σκάφος, που καταγράφηκε στη ζωντανή μετάδοση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, να αιωρείται πάνω από τη Γη, έχει κάνει τους απανταχού συνομωσιολόγους να ξεσαλώσουν και να χάσουν τον ύπνο τους, καθώς αναρωτιούνται: Πρόκειται για σκάφος της περιβόητης -και ανύπαρκτης προς το παρόν- διαστημικής στρατιωτικής δύναμης των ΗΠΑ;

Για όσους δεν γνωρίζουν, η διαστημική στρατιωτική δύναμη των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ένας προτεινόμενος κλάδος προς ένταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, υπό τον φόβο διαστημικού πολέμου. Ουσιαστικά, θα έχει -όταν και αν ιδρυθεί- τον έλεγχο των στρατιωτικών διαστημικών επιχειρήσεων, και θα είναι σε διαρκή επιφυλακή. Πολλοί πιστεύουν, άλλωστε, πως ένας από τους επόμενους μεγάλους πολέμους θα γίνει στο διάστημα, οπότε έχει μια λογική όλο αυτό.

Το πρόσφατο βίντεο, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τους συνομωσιολόγους, δείχνει ότι αυτή η δύναμη υπάρχει ήδη και... βολτάρει πάνω από τα κεφάλια μας!

Ένας τύπος, ονόματι ''MrMBB333'' στο YouTube, «ανέβασε» το βίντεο, που δείχνει το μη αναγνωρισμένο σκάφος να αιωρείται δίπλα στις κάμερες του ISS. Μετά την ανάλυση του αντικειμένου, δήλωσε έκπληκτος με τα ευρήματά του. «Αυτό που βλέπουμε δεν είναι κάποια αντανάκλαση. Στην πραγματικότητα, αυτό το αντικείμενο αντικατοπτρίζει το ίδιο το φως. Φαίνεται πως είναι ένα είδος τριγωνικής τέχνης».

Ο ίδιος, μάλιστα, ισχυρίστηκε πως το αντικείμενο επιτάχυνε πριν εξαφανιστεί.

Λέτε να ξεκίνησε ο πόλεμος των άστρων;