Αυτό το donut έχει 12.000 θερμίδες (vid)

Gazzetta team
Αυτό το donut έχει 12.000 θερμίδες (vid)
H Julia Goolia είναι blogger φαγητού και αποφάσισε να φτιάξει το μεγαλύτερο donut στον κόσμο, αντλώντας έμπνευση από τη θρυλική σειρά The Simpsons

H Julia Goolia είναι blogger φαγητού και στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube μετρά περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακόλουθους.

Για να ικανοποιήσει το μεγάλο της κοινό, αλλά και τον εαυτό της μιας και λατρεύει το junk food, αποφάσισε να φτιάξει το μεγαλύτερο donut στον κόσμο, αντλώντας έμπνευση από τη θρυλική σειρά The Simpsons.

Με τη βοήθεια συνεργατών της και αξιοποιώντας τις εγκαταστάσεις της κουζίνας Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης στο οποίο φοιτούσε, δημιούργησε ένα γιγάντιο ντόνατ 11.460 θερμίδων!

«Αυτό είναι μακράν ένα από τα κορυφαία πράγματα που έχουμε κάνει. Είμαστε οι Hellthy JunkFood, ένα κωμικό κανάλι μαγειρικής στο YouTube και μοιραζόμαστε εντυπωσιακές συνταγές, αστεία φαγητά και αντιδράσεις σε μεγάλες ποσότητες φαγητού» δηλώνει χαμογελαστή η Julia, που χρειάστηκε δεκάδες αυγά και αρκετά κιλά από αλεύρι και ζάχαρη για να φτιάξει το λαχταριστό ντόνατ, το οποίο απόλαυσαν στη συνέχεια η ίδια, η ομάδα της και, κυρίως, οι φοιτητές του πανεπιστημίου!