Υπουργός ξέχασε τα φίλτρα της «γάτας» στην κάμερα και βγήκε με ροζ αυτάκια και μουστάκια (pics)

Gazzetta team
Υπουργός ξέχασε τα φίλτρα της «γάτας» στην κάμερα και βγήκε με ροζ αυτάκια και μουστάκια (pics)
Από λάθος των συνεργατών του υπουργός σε επαρχία του Πακιστάν εμφανίστηκε στις οθόνες των υπολογιστών με ροζ αυτιά και μαύρα, μακριά μουστάκια.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η εικόνα του υπουργού Εσωτερικών της επαρχίας Χιμπέρ Παχτούνκουα, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, με εικονικά ροζ αυτάκια γάτας και μουστάκια, σε συνέντευξη Τύπου που μεταδιδόταν μέσω του Facebook!

Αν και το βίντεο κατέβηκε αμέσως, οι χρήστες των social media πρόλαβαν να κρατήσουν τις εικόνες και να τρολάρουν αφάνταστα τον υπουργό!

Η συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών Σαουκάτ Γιουσαφζάι δινόταν στην πόλη Πεσάβαρ, την πρωτεύουσα της Χιμπέρ Παχτούνκουα.

Από λάθος των συνεργατών του, ο Γιουσαφζάι εμφανίστηκε στις οθόνες των υπολογιστών με ροζ αυτιά και μαύρα, μακριά μουστάκια, πάνω από το δικό του.

«Το φίλτρο γάτα στο Facebook ενεργοποιήθηκε κατά λάθος, δεν έγινε σκόπιμα», εξήγησε ο ίδιος, που δεν φάνηκε να ενοχλείται επειδή τον μεταμφίεσαν σε... γάτο αλλά αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάσταση και ζήτησε από τους πολίτες να μην «τα παίρνουν όλα στα σοβαρά».

Το βίντεο διαγράφηκε λίγα λεπτά μετά τη συνέντευξη Τύπου από τη σελίδα του κόμματος PTI (το κόμμα του πρωθυπουργού Ιμράν Χαν) που κυβερνά τη Χιμπέρ Παχτούνκουα, όμως πολλοί πρόλαβαν να τραβήξουν screenshots.

Οι χρήστες είδαν αμέσως το λάθος και το επισήμαναν στα σχόλιά τους, το φίλτρο όμως παρέμεινε ενεργοποιημένο καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης.

Στην ανακοίνωσή της, η ομάδα του PTI που είναι αρμόδια για τη διαχείριση των social media έκανε λόγο για «ανθρώπινο λάθος».