Νόμιζαν ότι βρήκαν θύμα δολοφονίας σε σακούλα σκουπιδιών αλλά ήταν απλά ένας πολύ μεθυσμένος άντρας (pics)

Gazzetta team
Νόμιζαν ότι βρήκαν θύμα δολοφονίας σε σακούλα σκουπιδιών αλλά ήταν απλά ένας πολύ μεθυσμένος άντρας (pics)
Συναγερμός σήμανε στις αρχές ασφαλείας της γειτονιάς Praia Grande του Σάο Πάολο, όταν ένας άντρας που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, αντιλήφθηκε μία μεγάλη σακούλα σκουπιδιών, μέσα στην οποία βρισκόταν το σώμα ενός άντρα.

Ο σοκαρισμένος περίοικος ειδοποίησε αμέσως τις αρχές, νομίζοντας πως ήταν μάρτυρας της ανεύρεσης του πτώματος κάποιου θύματος του πολέμου μεταξύ συμμοριών ναρκωτικών που μαίνεται στην χώρα της Λατινικής Αμερικής, ωστόσο η πραγματικότητα ήταν λιγάκι διαφορετική.

Μόλις έφτασαν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί, επιχείρησαν να ανοίξουν την πλαστική σακούλα, όμως μία κίνηση από το εσωτερικό της προκάλεσε πανικό κι ερωτήματα.

Τελικά,όπως αποδείχθηκε, μέσα στην σακούλα σκουπιδιών δεν βρισκόταν το άψυχο σώμα κάποιου θύματος εγκληματικής ενέργειας, αλλά ένας μεθυσμένος άντρας, που είχε λιποθυμήσει από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Μάλιστα, το όλο σκηνικό καταγράφηκε από τις κάμερες περιοίκων που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, ενώ ο μεθυσμένος άντρας δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς. αναφέροντας «πως ήπιε τόσο πολύ, αδυνατώντας να επιστρέψει σπίτι του, για αυτό κι αποφάσισε να μπει μέσα στην σακούλα για να προφυλαχτεί από το κρύο».

Πληροφορίες: ladbible.com