Master Chef: «Ο Τζώρτζης είναι απερίγραπτος, διπρόσωπος, ύπουλος και πονηρός» (vid)

Gazzetta team
Master Chef: «Ο Τζώρτζης είναι απερίγραπτος, διπρόσωπος, ύπουλος και πονηρός» (vid)
Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής μίλησε για την σχέση της με τον Τζώρτζη, διατηρώντας στα ύψη την ένταση αρκετό καιρό μετά την κόντρα τους μέσα στο ριάλιτι.

Η Γωγώ Κωστάκη άφησε την κουζίνα του MasterChef και μπήκε στην κουζίνα του Dot. Ο Τζώρτζης Παπανικολάου, όπως είναι φυσικό, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της κουβέντας, με την πρώην παίκτρια του διαγωνισμού να εξαπολύει ακόμη μία φορά τα βέλη της προς τον πρώην συμπαίκτη της.

«Δεν μετάνιωσα, δεν νομίζω ότι θα μετανιώσω ποτέ που το είπα. Ήταν κάτι που πίστευα. Αναφερόμουν σε χαρακτήρα, σε συμπεριφορά απέναντί μου, γιατί σίγουρα δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να είμαστε ομοφοβικοί. Αν χρησιμοποιούσα άλλες λέξεις δεν θα έβγαινε αυτό ακριβώς που ήθελα να πω. Επειδή ενεργώ πολύ αυθόρμητα, αυτό μου βγήκε εκείνη τη στιγμή, αυτό είπα και αυτό θα ξανάλεγα».

«Η συμπεριφορά του Τζώρτζη είναι πολύ περίεργη, όπως όλοι μάλλον έχουν καταλάβει. Είναι απερίγραπτος, διπρόσωπος, ύπουλος και πονηρός», δήλωσε η Γωγώ δίνοντας ακόμη μία φοράτο στίγμα της σχέσης της με τον Τζώρτζη.

Πηγή: zappit.gr