Ρίσκαρε να σκοτωθεί για να... προλάβει το τρένο (vid)

Gazzetta team
Ρίσκαρε να σκοτωθεί για να... προλάβει το τρένο (vid)
Πάνω στη βιασύνη του, ένας επιβάτης στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, λίγο έλειψε να σκοτωθεί, καθώς πήδηξε μέσα στις γραμμές του τρένου για να προλάβει την ανταπόκρισή του.

«Τάσεις αυτοκτονίας» φαίνεται πως είχε ένας επιβάτης σε σιδηροδρομικό σταθμό του Σίδνεϋ, καθώς παραλίγο να χτυπηθεί από διερχόμενο συρμό, στην προσπάθειά του να μη χάσει το δρομολόγιό του.

Στο βίντεο του κλειστού κυκλώματος που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αυστραλιανές αρχές, απεικονίζεται ένας άντρας να περιμένει το τρένο σε μία αποβάθρα, την ώρα που αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται στη λάθος πλευρά της.

Μπροστά στον κίνδυνο, όμως, να χάσει την ανταπόκρισή του, δε διστάζει να βάλει σε απόλυτο κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, καθώς βλέποντας το τρένο να πλησιάζει από την αντίθετη κατεύθυνση, πηδά στις γραμμές με σκοπό να βρεθεί στη σωστή πλευρά της αποβάθρας.

Η σκηνή διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα, που όμως είναι αρκετά για να κόψουν αρκετά χρόνια από τη ζωή του εμβρόντητου μηχανοδηγού, ενώ η κατάληξη, ευτυχώς, δεν ήταν μοιραία για τη ζωή του απερίσκεπτου άντρα.