Κάνοντας καγιάκ μέσα στο κουφάρι ενός μισοβυθισμένου πλοίου (pics & vid)

Gazzetta team
Κάνοντας καγιάκ μέσα στο κουφάρι ενός μισοβυθισμένου πλοίου (pics & vid)
Εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς καθώς ένας άντρας με το καγιάκ του μπήκε στο εσωτερικό ενός ναυαγισμένου καραβιού και περιπλανήθηκε στους χώρους του πλοίου, καταγράφοντας με την κάμερά του τα απομεινάρια μίας άλλης εποχής.

Ένας άντρας αποφάσισε να κάνει μία διαφοερτική περιήγηση από αυτές που προτείνουν οι ταξιδιωτικοί οδηγοί και δεν έμεινε δυσαρεστημένος.

Αφού μπήκε στο μονοθέσιο καγιάκ του, ξεκίνησε να περιηγείται στις ακτές της Ρουμανίας στην Μαύρη Θάλασσα. Αρχικός του στόχος ήταν να επισκεφθεί το ναυάγιο ενός εμπορικού πλοίου, το οποίο παραμένει μισοβυθισμένο στα αβαθή νερά από το μακρινό 1968 όταν και εγκαταλήφθηκε από το πλήρωμά του.

Ο ριψοκίνδυνος καγιάκερ κατάφερε να τρυπώσει στο εσωτερικό του πλοίου από ένα άνοιγμα στις σκουριασμένες λαμαρίνες και είχε την ευκαρία να απολαύσει από πρώτο χέρι σε τι κατάσταση βρίσκεται το καράβι αλλά και τη θέα από το εσωτερικό του.

Το ναυαγισμένο καράβι, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί και στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ως πλοίο μεταφοράς εφοδίων και προσωπικού, αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα κι εξαιτίας των ανεπανόρθωτων βλαβών που είχε υποστεί αφέθηκε στη μοίρα του κατα μεσής του Εύξεινου Πόντου.