Ο Τάμεσης απέκτησε το δικό του... δελφίνι (pics & vid)

Gazzetta team
Ο Τάμεσης απέκτησε το δικό του... δελφίνι (pics & vid)
Ένα ιδιαίτερο και περίεργο θέαμα κατέγραψε με την κάμερά του ένας κάτοικος της περιοχής, ενώ οι επιστήμονες μέχρι στιγμής δε μπορούν να δώσουν εξήγηση για το περιστατικό.

Μία ξεχωριστή εμπειρία έζησε ένας κάτοικος των περιχώρων της βρετανικής πρωτεύουσας, καθώς την ώρα που έκανε τη βαρκάδα του στα ήρεμα νερά του ποταμού Τάμεση, κατέγραψε ένα πολύ περίεργο θέαμα.

Ένω βρισκόταν εντός του ποταμού καταγράφοντας με μία κάμερα το πανέμορφο τοπίο, ένας παφλασμός και μία κίνηση του τράβηξαν την προσοχή.

Καθώς εστιάσε με την κάμερά του για να καταγράψει το θέαμα, παρατήρησε ένα πτερύγιο να βγαίνει στην επιφάνεια κι ύστερα να χάνεται κάτω από το νερό, ενώ λίγη ώρα αργότερα κατέγραψε και πάλι τις κινήσεις του άγνωστου θηλαστικού.

Βέβαια, δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί αν πράγματι πρόκειται για δελφίνι ή για κάποιο άλλο θαλάσσιο πλάσμα αλλά ούτε κι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε τόσο βαθιά μέσα στην κοίτη του Τάμεση, καθώς οι εικόνες τραβήχθηκαν περίπου 40 μίλια μακριά από τις εκβολές του ποταμού που διαρρέει το Λονδίνο.