Γίνε κι εσύ... μερακλής με τις αποδόσεις του "Survivor" (pics & vid)

Ευάγγελος Γιαννόπουλος
Γίνε κι εσύ... μερακλής με τις αποδόσεις του "Survivor" (pics & vid)
Ποιον κοροϊδεύεις, το βλέπεις που το βλέπεις σαν τρελός το Survivor, τουλάχιστον... πόνταρε πάνω στα μπράτσα του κ. Σπαλιάρα και τους κοιλιακούς της κ. Παπαδοπούλου!

Ξέρουμε τι κάνεις τουλάχιστον 4 βραδιά την εβδομάδα.

Κάθεσαι μπροστά από την τηλεόρασή σου και τρως και νιώθεις μέσα σου χαρά βλέποντας 15 «διάσημους» να την βγάζουν με 1 κιλό ρύζι και 500 γραμ. αλεύρι και να γκρινιάζουν επειδή πεινάνε, τη στιγμή που εσύ παλεύεις μέσα σου για το αν πρέπει να φας και 7ο κομμάτι πίτσας.

Σίγουρα, μετά για το αν φταίει το ΠΑΣΟΚ για την τωρινή κατάσταση στη χώρα, έχεις τσακωθεί με φίλους και αγνώστους για το αν ο μάνατζερ ράγκμπι είναι ο πιο αντιπαθητικός Έλληνας μετά τον Σώρρα.

Και ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι βλέπεις τις δοκιμασίες μόνο και μόνο για τη Λάουρα που πέφτει στο νερό με το t-shirt.

Αφού το βλέπεις το βλέπεις λοιπόν, υπάρχουν καταπληκτικές ευκαιρίες για να... γίνεις μερακλής!

Σιγά σιγά τα φαβορί έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν, τα αουτσάιντερ δείχνουν τι μπορούν να κάνουν, plus ότι φαίνονται και κάποιες ευκαιρίες για την έκπληξη.

Αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαντάζει ως ένα τεράστιο φαβορί από την ομάδα των Διασήμων καθώς ο τύπος θυμίζει λοκατζή στη μέση της διαβολοβδομάδας. Τίμιο το 6 απόδοση που δίνει. Άσε που επίσης «έχει παίξει μπάλα και ξέρει»:

Ενώ από την ομάδα των μαχητών, ο Super Μάριος ο Κύπριος δείχνει ότι μπορεί να τον απειλήσει άνετα καθώς έχει τόση ενέργεια μέσα του, που στα πρώτα 100 μέτρα παίζει να κοντράρει και τον Μπολτ. 6,5 απόδοση ο κουμπάρος.

Όσο παρακαλάς να φύγει ο μάνατζερ, εκείνος τη γλίτωσε για ακόμα μία φορά και το 34 που δίνει αυτή τη στιγμή είναι δελεαστικό για την απόλυτη έκπληξη. Ο τύπος έχει δείξει ότι πάει με στρατηγική, βάζει παντού φωτιές και μπορεί να επιβιώσει σαν κατσαρίδα!

Έχει δηλαδή όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας νικητής ριάλιτι σόου.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης παρόλο που νευριάζει όταν πιάνουμε το όνομά του στο στόμα μας, δείχνει ότι και αυτός μπορεί να είναι ο νικητής και το 8 που δίνει αξίζει της προσοχής μας.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας από την άλλη, ενώ θα περιμέναμε να δίνει απόδοση 4000 για να πάρει το Survivor, αντιθέτως δίνει ένα 29 το οποίο και αυτό είναι καλό bet καθώς μην ξεχνάτε ότι σε ψηφοφορία κοινού δύσκολα θα φύγει καθώς έχει τουλάχιστον 4000 ψήφους υπέρ του.

Στις εποχές που ζούμε είναι πολύ σημαντικό καθώς μεταξύ μας τώρα, πόσοι θα δώσουν ένα ευρώ για να ψηφίσουν;

Φαβορί επίσης είναι και ο Γιώργος Χρανιώτης, καθώς είναι ηθοποιός στην Ελλάδα που σημαίνει ότι ξέρει από κακουχίες και ακόμα καλύτερα ξέρει πως να επιβιώνει για 4 μήνες τρώγοντας μόνο ρύζι. Καλό το 12 που δίνει.

Από την άλλη Ορέστης Τσανγκ, ενώ μπήκε στο παιχνίδι σαν ένας συμπαθέστατος κινέζος μεγαλέμπορος πορσελάνης παντόφλας, σιγά-σιγά εξελίσσεται σε οχιά διμούτσουνη κι αυτό είναι πολύ σημαντικό προσόν για να κερδίσεις ένα ριάλιτι σόου. Μια χαρά απόδοση το 13.

Σίγουρα αξίζει να σκεφτείς και την προοπτική να κερδίσει ο Εμινεμ της Βοιωτίας Βο, καθώς ο τύπος πρώτον σίγουρα έχει βρει τρόπο να τρώει κρυφά κάτι που θα τον βοηθήσει να έχει αντοχές και δεύτερον δεν κάνει τίποτα πέρα από το να αναπνέει, κάτι που τον κάνει να διατηρεί τις δυνάμεις του για τις δύσκολες δοκιμασίες. Φοβερό το 26 του!

Άσε που έχει βάλει τους ΑντετοκούνμΒο να παίξουν σε videoclip του παρέα με τον Μαζωνάκη ΣΤΑΝ:

Ο Λάμπρος ο Χούτος από την άλλη, στα γεράματα έχει φανερά βελτιώσει τα τελειώματα του σε σχέση με το παρελθόν και σίγουρα αποτελείται και αυτός μία καλή ευκαιρία. Μην ξεχνάτε ότι έχει συνεργαστεί με τον Μουρίνιο Αλέφαντο, οπότε τι να του πει τώρα ο κάθε μισοπλέμονος πεινασμένος αντίπαλος.

Σημαδιακό το 17 που δίνει καθώς είναι αρκετά κοντά στα γκολ που πέτυχε σε όλη του την καριέρα στον Ολυμπιακό (22).

Από τις γυναίκες τώρα, παρόλο που μας αρέσει να βλέπουμε την Λάουρα Νάργες να κυλιέται στις λάσπες, δύσκολο να επιβεβαιωθεί το 29 που δίνει για να κερδίσει το Survivor και το μόνο που παρακαλάμε είναι να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερες ημέρες στο παιχνίδι για να την απολαμβάνουμε. Α, και ασφαλώς να βρέχει ότι αγωνίζεται.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το υπέροχο 12 που δίνει, είναι καλό bet! Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ είναι αυτό που λέμε «σκυλί του πολέμου» καθώς έχει αντέξει για κάμποσο καιρό τα «αστεία» του Λυριτζοικονόμου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου παρά τα θέματα που είχε με το έντερό της τις πρώτες ημέρες στο νησί, φαίνεται ότι βρίσκει ρυθμό και καθόλου δε μας χαλάει το 15 απόδοση καθώς και γυμνασμένη είναι και από ριάλιτι έχει περάσει (x-Factor), και έχει συνηθίσει να τρώει μισό παξιμάδι όλη μέρα για να «της κάνει το φόρεμα για την πίστα».

Τέλος έχει ένα από τα καλύτερα σώματα που 'χούμε δει, οπότε δύσκολα άντρας θα την ψηφίσει να φύγει.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τέλος, δίνει ένα 15 για να κερδίσει το Survivor, ποσοστό αρκετά καλό αν αναλογιστείς ότι στην ζωή του έχει αντιμετωπίσει ορδές Σομαλών πειρατών στα ανοιχτά του Ινδικού Ωκεανού του Παγασιτικού.

Αναφορικά με τις ομάδες τώρα, οι διάσημοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί με το 1,55 που δίνουν, ενώ οι Μαχητές με το 2,30 δε σε χαλάνε να ποντάρεις.

«Ομορφιές» και... για να μη ξεχνιόμαστε: