Ράνια Τζίμα: «Με τον Άδωνι δεν ήθελα να μαλώσω, με προσέβαλε» (vid)

Gazzetta team
Ράνια Τζίμα: «Με τον Άδωνι δεν ήθελα να μαλώσω, με προσέβαλε» (vid)
Η Ράνια Τζίμα μίλησε για την ένταση που υπήρξε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν φιλοξένησε τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο επεισόδιο με τον Άδωνι Γεωργιάδη που είχε πριν από περίπου δύο μήνες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αναφέρθηκε η Ράνια Τζίμα.

Πρόκειται για αυτό εδώ, όπου ο Υπουργός Ανάπτυξης, μπήκε... φορτσάτος στην σύνδεσή του με το κανάλι...

Η γνωστή δημοσιογράφος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» στον ΑΝΤ1 και πήρε την κατάλληλη... πάσα από τον παρουσιαστή.

Την ρώτησε λοιπόν αν έχουν υπάρξει και άλλες φορές που ήθελε να καυγαδίσει και με άλλους ανθρώπους, αλλά το άφησε να πάει... παρακάτω.

Η Ράνια Τζίμα, τότε απάντησε: «Μα και με τον Άδωνι δεν ήθελα εγώ να μαλώσω. Με έφερε σε αυτό το σημείο να θέλω να αμυνθώ γιατί με προσέβαλε», ενώ μετά από σχετική ερώτηση για το αν έχει λυθεί το θέμα αυτό, απάντησε πως «δεν έχουμε μιλήσει. Εγώ δεν έχω να πω κάτι γιατί ξεκίνησε εκείνος. Βγήκε και μου είπε χαρακτηριστικά εσείς κυρία Τζίμα και είπε και έναν χαρακτηρισμό και οι τάδε συνεργάτες και το δελτίο σας... Όταν μου προσβάλεις τους συνεργάτες και το περιβάλλον που εργάζομαι, εγώ θα το υπερασπιστώ. Πόσω μάλλον θεωρώ οτι έχω και δίκιο. Παίζει ρόλο και ο τρόπος. Εγώ δεν πήγα στην συνέντευξη αποφασισμένη να καυγαδίσω. Να αμυνθώ ναι, για αυτό και είχαμε και τα αποσπάσματα έτοιμα σε περίπτωση που χρειαστεί να συζητήσουμε πάνω σε αυτό. Η πρόθεσή μου δεν ήταν αυτή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ