Open Sport με αφιέρωμα στο Euro 2004

Gazzetta team
Open Sport με αφιέρωμα στο Euro 2004
Μεγάλο αφιέρωμα στην 16η επέτειο από την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου φιλοξενεί το «Open Sport» του Σαββάτου, μαζί με μεταγραφικό ρεπορτάζ Super League, θέμα Αλβέρτη-Διαμαντίδη και πολλά ευρωπαϊκά γκολ.

16 χρόνια συμπληρώνονται αυτό το Σάββατο από τη μαγική βραδιά που ο Χαριστέας κάρφωσε τους Πορτογάλους και ο Ζαγοράκης μας σήκωσε στον έβδομο ουρανό της Λισαβόνας.

Το Σάββατο (04/07, 13:30) το «Open Sport» με τον Μανώλη Σφακάκη τιμά τους ήρωες τους 2004 και μας θυμίζει υπέροχες στιγμές από το πιο αξέχαστο ποδοσφαιρικό καλοκαίρι της ζωής μας!

Εκτός από το μεγάλο αφιέρωμα στο Euro 2004, η εκπομπή θα έχει πλούσιο μεταγραφικό και αγωνιστικό ρεπορτάζ από τις ομάδες της Super League, ενόψει και του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής, καθώς και μεγάλο θέμα από τη συνέντευξη τύπου των "τοτέμ" του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Αλβέρτη-Διαμαντίδη, με αναδρομή στο - αγωνιστικό - παρελθόν τους.

Η Χριστίνα Βραχάλη μας μαθαίνει τα μυστικά του beach volley σε απευθείας σύνδεση με την παραλία της Βάρκιζας, για μία απαραίτητη ανάσα δροσιάς μέσα στον καύσωνα. Ο Γιώργος Τσαντάκης καταπιάνεται με ξεχωριστές ανθρώπινες ιστορίες αθλητών, κάνοντας αυτή την εβδομάδα focus στον Κέβιν Λοβ, που πρόσφατα βραβεύτηκε για την προσφορά του στην κοινωνία σε θέματα ψυχικής υγείας, αφού πρώτα ο ίδιος βγήκε νικητής στη μάχη με το τέρας της κατάθλιψης.

Και βέβαια, όπως κάθε εβδομάδα, ένα μεγάλο κομμάτι του «Open Sport» θα είναι και τις δύο μέρες αφιερωμένο στο διεθνές ποδόσφαιρο, με ξεναγό τον Μιχάλη Τσίγκρη, που θα μας παρουσιάσει πάρα πολλά γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι ένα θέμα για τις πιο παράξενες εκτελέσεις πέναλτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου!