Η Βίκυ Κάγια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM (vids)

Gazzetta team
Η Βίκυ Κάγια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM (vids)
Αινιγματική ήταν η απάντηση της Βίκυς Καγιά σε σχετική ερώτηση της Φαίης Σκορδά για το Greece's Next Top Model.

Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» ρώτησε την Καγιά τι γίνεται με την επόμενη σεζόν του GNTM και αν οι άνθρωποι που είναι μπροστά από τις κάμερες έχουν συμφωνήσει για τον επόμενο κύκλο.

Το γνωστό μοντέλο απάντησε: «Δεν νομίζω να έχουν κλείσει. Έχουν κάνει συζητήσεις με μένα, τον Δημήτρη (Σκουλό) και τον Άγγελο (Μπράτη), περαιτέρω δεν ξέρω τι έχει συμβεί», αφήνοντας εκτός το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ερωτηματικά.

Επίσης, απάντησε και για το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου (που είναι η booker της Παπαγεωργίου) στο λογαριασμό της στο instagram, λέγοντας:

«Βρίσκομαι σε μία αντιπαράθεση, στην οποία δεν έχω πάρει ποτέ μέρος, άρα δεν θεωρείται αντιπαράθεση, γιατί εγώ είμαι απλός παρατηρητής, κι έτσι θέλω να παραμείνω, γιατί δεν έχω κανένα κακό συναίσθημα. Αν κάποιος θέλει να με κάνει unfollow, έχει όλο το δικαίωμα, γιατί είναι πολύ πιθανό να μην με συμπαθεί. Αν δεν με συμπαθεί, τί να κάνω; Δεν μπορώ να νιώσω άσχημα εγώ γι' αυτό. Δεν έχω σκεφτεί να πάρω τηλέφωνο, γιατί ποτέ δεν είχαμε μια τέτοια φιλική σχέση. Είχαμε μια σχέση σαν γνωστές χρόνια, και μέσα από τη δουλειά, η οποία μέσα στο GNTM έγινε και πιο ζεστή. Τώρα για ποιο λόγο έχει όλο αυτό, δεν ξέρω να πω».