Ανάσταση: Ποιο κανάλι κέρδισε το κοινό - Ρέμος μεταμεσονύκτιος νικητής

Gazzetta team
Ανάσταση: Ποιο κανάλι κέρδισε το κοινό - Ρέμος μεταμεσονύκτιος νικητής
Ο κόσμος έκανε Ανάσταση στο σπίτι του και η ΕΡΤ είδε ποσοστά - έκπληξη!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το Μεγάλο Σάββατο ο κόσμος δεν πήγε στην Εκκλησία, όπως κάθε χρόνο, για την Ανάσταση, αφού ο κορονοϊός δεν το επέτρεψε. Το κοινό, λοιπόν, που έμεινε σπίτι του, παρακολούθησε την Ιερή Ακολουθία της Αναστάσεως από την τηλεόρασή και, συγκεκριμένα, από την ΕΡΤ2, που είχε σύνδεση με τη Μητρόπολη της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της «Nielsen», από τις 23:45 μέχρι τις 00:15, η ΕΡΤ2 κατέγραψε 17.5% στο σύνολο και 14.5% στο δυναμικό κοινό!

Ακολούθησε ο ALPHA, με ζωντανή σύνδεση από τη Μητρόπολη Πειραιά, σημειώνοντας 12.9% στο σύνολο και 13.0% στο δυναμικό κοινό.

Το 8.8% του συνόλου παρακολούθησε το ΟΡΕΝ, το 8.0% τον ΑΝΤ1, το 7.3% τον ΣΚΑΪ, το 7.0% το STAR, το 5.5% το MEGA και το 5.5% την ΕΡΤ1.

Μεταμεσονύκτιος νικητής ο Αντώνης Ρέμος

Ο λαϊκός τραγουδιστής, μετά το πρόγραμμα που έκανε για χάρη του MEGA, ώστε να ψυχαγωγήσει τον κόσμο στο σπίτι, βγήκε και πάλι νικητής.

Αμέσως μετά την Ανάσταση, προβλήθηκε από το «μεγάλο κανάλι» η συναυλία του στο στάδιο του «Tae Kwon Do», στο πλαίσιο του «Live Experience Tour 2020» κι έκανε 11.3% συνολικά και 13.6% στο δυναμικό κοινό.

Την ίδια ώρα, η μεγάλη συναυλία της Καίτης Γαρμπή στο «Κατράκειο», που μεταδόθηκε από τον ALPHA, σημείωσε 7.4% στο σύνολο και 8.4% στο δυναμικό κοινό.