«Είχα Άγιο, θα με κλαίγατε σίγουρα»: Για δύο βήματα γλίτωσε ο περαστικός στις εμπρηστικές επιθέσεις στον Χαρδαλιά (vid)

Gazzetta team
«Είχα Άγιο, θα με κλαίγατε σίγουρα»: Για δύο βήματα γλίτωσε ο περαστικός στις εμπρηστικές επιθέσεις στον Χαρδαλιά (vid)
Η συγκλονιστική περιγραφή του περαστικού που πήγε να σβήσει τη φωτιά σε ένα από τα μαγαζιά που είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στη σύζυγο του Νίκου Χαρδαλιά.

Κακό πήγε να κάνει και για δύο βήματα, δεν κινδύνευσε η ζωή του και δεν επήλθε το μοιραίο. Στη μία από τις εμπρηστικές επιθέσεις στα μαγαζιά της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά στον Βύρωνα, ένας περαστικός παρατήρησε τη φωτιά και κατέβηκε από το αυτοκίνητό του με ένα μπουκάλι νερό να τη σβήσει, όταν έγινε η έκρηξη και για μια πολύ μικρή απόσταση, όπως θα δείτε και στο βίντεο δεν κινδύνευσε η ζωή του.

«Είχα Άγιο, αν είχε δύο γκαζάκια παραπάνω θα με κλαίγατε σίγουρα. Μου εκρήχθει όλο στο πρόσωπο. Ήμουν στα δύο μέτρα δηλαδή και μάλιστα είχα μια ελαφριά ζάλη. Μου είπαν οι αξιωματικοί της αστυνομίας ότι είναι επειδή εισέπνευσα όλο το αέριο» ανέφερε ο άντρας στο Live News του Mega για να συμπληρώσει: «Αντανακλαστικά γύρισα την πλάτη μου και έτρεξα προς τα πίσω, πάλι καλά δεν με κτύπησαν τα θραύσματα. Ήμουν πάρα πολύ τυχερός, είχα Αγιο».

Στη συνέχεια περιέγραψε: «Έγινε μετά χαμός, όλη η γειτονιά κατέβηκε κάτω και μετά έσκασε και ο απέναντι μηχανισμός. Πολύ κακή η κρίση μου. Κάλεσα εννοείται τις αρχές. Δεν έπρεπε να πλησιάσω, θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο. Φαινόταν κάτι μικρό στο οποίο μπορούσα να επέμβω. Δεν φαινόταν ότι ήταν κάτι, ούτε εμπρηστικός μηχανισμός, ούτε τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ