Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας απάντησε για την καταγγελία για το σπασμένο χέρι του 13χρονου

Gazzetta team
Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας απάντησε για την καταγγελία για το σπασμένο χέρι του 13χρονου
Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας για την καταγγελία με το σπάσιμο χεριού 13χρονου από αστυνομική βία. Κάνει λόγο για «λάσπη» και αναφέρει πως ούτε το παιδί ούτε οι γονείς του κατήγγειλαν το περιστατικό.

Την δική της απάντηση, για τη σοβαρή καταγγελία που έγινε από γονέα, ότι αστυνομικοί στη Λάρισα έσπασαν το χέρι 13χρονου και μάλιστα ξεκίνησε έρευνες και η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε η «Ένωση Αστυνομικών Λάρισας» μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Με την κάτωθι μάλιστα κάνει λόγο για «πόλεμο λάσπης», συμπληρώνοντας πως ούτε το εν λόγω παιδί ούτε οι γονείς του προχώρησαν σε καταγγελία.

«Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας καταγγέλλει το πόλεμο λάσπης κατά αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, ο οποίος ξεκίνησε από καταγγελία συγκεκριμένης συνδικαλιστικής παράταξης εκπαιδευτικών και ενισχύεται μέσω της αθρόας αναπαραγωγής αυτής από τα ΜΜΕ.

Δηλώνουμε ότι όσα διασπείρονται είναι απολύτως ψευδή, συκοφαντικά και προβοκατόρικα. Καλούμε όσους απερίσκεπτα και πρόθυμα κατασυκοφαντούν τους Αστυνομικούς και την Ελληνική Αστυνομία, να ενημερώνονται σωστά και υπεύθυνα, πριν εκτοξεύσουν τη λάσπη τους.

Το ατύχημα του νεαρού παιδιού ουδεμία σχέση έχει με «αστυνομική βία», όπως κάποιοι θέλησαν να παρουσιάσουν. Ούτε το παιδί, ούτε οι γονείς του (που προφανώς περισσότερο ενδιαφέρονται από μια συνδικαλιστική παράταξη….) κατήγγειλαν κάτι τέτοιο.

Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να αμφισβητεί τη κοινωνική μας ευαισθησία. Δεν θα ανεχθούμε καμία περαιτέρω συκοφαντία, ύβρη ή ψευδολογία, με στόχο τους συναδέλφους και το Σώμα που έντιμα, ευσυνείδητα και με αυταπάρνηση υπηρετούμε, με μόνο μας στόχο τη προστασία των Λαρισαίων συμπολιτών μας.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο νεαρό παιδί.

Δηλώνουμε την έμπρακτη συμπαράσταση μας στους συναδέλφους του ΤΔΝ Λάρισας και προειδοποιούμε ότι πλέον δε θα αφήσουμε καμία ευθεία προσβολή και ψέμα αναπάντητο, όπως και ότι μαθήματα Δημοκρατίας και κοινωνικής ευαισθησίας, δεχόμαστε μόνο από όσους είναι ικανοί και άξιοι να μας δώσουν και όχι προφανώς από πολιτικολογούντες κομματικούς υπηρέτες! Η αλήθεια θα λάμψη!!!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ