Πάρος: Πρόστιμο και εξακρίβωση στοιχείων σε 15χρονο που πήγε στον φούρνο, τι καταγγέλλει η μητέρα του (vid)

Gazzetta team
Πάρος: Πρόστιμο και εξακρίβωση στοιχείων σε 15χρονο που πήγε στον φούρνο, τι καταγγέλλει η μητέρα του (vid)
Πρόστιμο 300 ευρώ σε 15χρονο που πήγαινε στον φούρνο του χωριού στην Πάρο έκοψαν οι αστυνομικοί της περιοχής, οι οποίοι οδήγησαν τον νεαρό στο τμήμα για εξακρίβωση.

Μια γυναίκα στην Πάρο, μητέρα ενός 15χρονου αγοριού, προχώρησε σε μια καταγγελία, μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την μητέρα, στον γιο της επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, επειδή πήγε στον φούρνο του χωριού να πάρει μια κόκα κόλα και μάλιστα οδηγήθηκε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Εκεί όπως καταγγέλλει του πήραν το κινητό και δεν του επέτρεπαν να επικοινωνήσει μαζί της. Αφού η γυναίκα ανησύχησε και έψαξε το παιδί, πήρε στο τμήμα και τότε της είπαν πως ήταν εκεί.

Τι αναφέρει στην ανάρτησή της

«Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στο ΑΤ Πάρου που έπιασαν τον γιο μου 15 χρόνων και του έκοψαν κλήση γιατί πήγε να αγοράσει μια κόκα κόλα από το φούρνο του χωριού και που του πήραν το κινητό με απαίτηση και τον τράβηξαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και δεν του επέτρεψαν να επικοινωνήσει μαζί μου τον έψαχνα σε όλο το χωριό μέχρι που τηλεφώνησα εγώ η ίδια στο τμήμα και μου είπαν πως τον έχουν εκεί μπράβο λοιπόν στα χάλια σας. Εγώ με 7 παιδιά μπορεί να μην έχω να πληρώσω την κλήση αλλά θα τα βρω αλλά θα με βρείτε μπροστά σας ντροπή και αίσχος» έγραψε η μητέρα του 15χρονου στο facebook.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο Open, η οικογένεια έχει επτά παιδιά, ενώ ο 15χρονος είχε πάρει ένα μηχανάκι συγγενικού-γνωστού του προσώπου ώστε να μεταβεί στον φούρνο.

«Στον γυρισμό τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί. Του έκαναν έλεγχο, δεν είχε πάνω του δίπλωμα και τα απαραίτητα έγγραφα και η διαδικασία είναι να σε οδηγήσουν στο αυτόφωρο, δηλαδή να σε πάνε στο αστυνομικό τμήμα και να σου επιβάλλουν και το πρόστιμο», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Τι απάντησαν οι αστυνομικοί

«Λένε οι αστυνομικοί, αυτό μου είπαν εμένα, ότι από το σημείο που τον συνέλαβαν μέχρι το τμήμα, πράγματι η μητέρα του έψαχνε το παιδί, πήρε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα. Όπως είπαν εμείς θα ειδοποιούσαμε. Επέβαλλαν τα 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και μίλησαν με τον εισαγγελέα για να οριστεί τακτική δικάσιμος για το θέμα του διπλώματος», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ