Καιρός: Υποχωρούν χιόνια και βροχές, η παγωνιά μένει (χάρτες)

Gazzetta team
Καιρός: Υποχωρούν χιόνια και βροχές, η παγωνιά μένει (χάρτες)
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος την Παρασκευή (26/3), με τοπικές νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Οι χιονοπτώσεις και οι βροχές φαίνεται πως υποχωρούν την Παρασκευή (26/3), ωστόσο η παγωνιά μένει. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Στην Αττική αναμένονται κάποιες λίγες νεφώσεις έως το μεσημέρι και οι άνεμοι θα πνέουν έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις, με ανέμους 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε Δυτική Μακεδονία (-7 έως 9 βαθμούς Κελσίου), στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη (-2 έως 13), τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και Ανατολική Πελοπόννησο (0 έως 13) και την Ήπειρο (-2 έως 13).

Ανεβασμένη θα είναι στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο (3 έως 15), στα νησιά του Ιονίου (3 έως 14), του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου (2 έως 12), στις Κυκλάδες (4 έως 12), στα Δωδεκάνησα (6 έως 12) και στη Κρήτη (1 έως 13).

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ