Οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο επεισόδιο στην Κρήτη: «Σχεδόν θανατηφόρο το χτύπημα» (vid)

Gazzetta team
Οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο επεισόδιο στην Κρήτη: «Σχεδόν θανατηφόρο το χτύπημα» (vid)
Αγωνία για την κατάσταση του 19χρονου που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά την συμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
Ρεάλ Μαδρίτης - Έλτσε: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Αισιοδοξία υπάρχει για την κατάσταση του 19χρονου που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά την συμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Κρίσιμο είναι και το σημερινό 24ωρο για την κατάσταση της υγείας του 19χρονου που κατά την διάρκεια της οπαδικής συμπλοκής στην Κρήτη, δέχθηκε ένα σοβαρό χτύπημα με μαχαίρι...

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι δύο πλευρές που συνεπλάκησαν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, με έναν 24χρονο να κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ οι τρεις φίλοι του που ήταν μαζί για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η άλλη πλευρά, αυτή της παρέας του θύματος κατηγορούνται για συμμετοχή σε συμπλοκή. Όλοι τους, με εξαίρεση τον δράστη είναι ηλικίας 18-20 ετών.

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης των τεσσάρων νεαρών, Γιώργος Βεργάκης, εξέφρασε τη λύπη του για τον τραυματισμό του 19χρονου, ανέφερε ωστόσο ότι η παρέα των νέων ήταν σε άμυνα και ότι ο κατηγορούμενος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, χρησιμοποίησε ένα σουγιά για να προστατέψει τον εαυτό του.

Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι της παρέας του θύματος, Ρούλα Παυλαντωνέα και Γιώργος Φραντζεσκάκης μίλησαν για καθαρή επίθεση οπαδών και για προσπάθεια των τριών νεαρών να ξεφύγουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Να σημειωθεί ότι οι τρεις αυτοί νεαροί αντιμετωπίζουν την κατηγορία συμμετοχής σε συμπλοκή.

«Σώθηκε την τελευταία στιγμή»

Για την κατάσταση του 19χρονου μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Γενικού Νοσοκομείου Χανιών, Μάνος Μπολώτης επισημαίνοντας το πόσο κοντά βρεθήκαμε στην τραγωδία.

«Ήταν πολύ κρίσιμη η κατάστασης, καθώς ο τραυματισμός του ήταν πολύ μεγάλος. Είχε προκληθεί σχεδόν θανατηφόρο χτύπημα. Δηλαδή σώθηκε την τελευταία στιγμή. Το χειρουργείο πήγε καλά», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ