Ραγδαίες εξελίξεις: Νέα μαρτυρία για τον γνωστό σκηνοθέτη, βγαίνει ένταλμα

Gazzetta team
Ραγδαίες εξελίξεις: Νέα μαρτυρία για τον γνωστό σκηνοθέτη, βγαίνει ένταλμα
Ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο ενδέχεται να βγει ένταλμα για τον γνωστό σκηνοθέτη.

Καταιγιστικές φαίνεται να είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη, τόσο μετά την κατάθεση μήνυσης για άδικη που δεν έχει παραγραφεί, όσο και μετά την συνέντευξη της Λίνας Μανδώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ υπήρξε στον αρμόδιο εισαγγελέα νέα μαρτυρία για την υπόθεση, η οποία επιβεβαιώνει πολλά από τα περιστατικά που είχε γνωστοποιήσει μέσω της μήνυσης που είχε καταθέσει νωρίτερα ένας 25χρονος.

Θυμίζουμε οτι ο μηνυτής υποστηρίζει ότι ο σκηνοθέτης όταν ήταν 14 ετών το 2010 τον βίασε αφού πρώτα το προσέγγισε και του υποσχέθηκε καριέρα στο χώρο του θεάτρου.

Ο μάρτυρας που κλήθηκε χθες το βράδυ, επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε ο 25χρονος, υποστηρίζοντας πως έχει συνυπάρξει στο ίδιο σπίτι με τον σκηνοθέτη και τον τότε 14χρονου.

Εκεί τους προσφέρθηκε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες, προκειμένου να προχωρήσουν σε ερωτικές πράξεις, όμως αρνήθηκαν και αποχώρησαν από το σπίτι. Ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ.

«Βγαίνει ένταλμα»

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να βγει και ένταλμα σύλληψης για τον γνωστό σκηνοθέτη.

Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε στην ΕΡΤ, όπου τονίστηκε οτι οι αρχές είναι σε ετοιμότητα, προκειμένου να προβούν στις ανάλογες ενέργειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ