Η εξήγηση για την μη έκδοση εντάλματος για τον γνωστό σκηνοθέτη

Gazzetta team
Η εξήγηση για την μη έκδοση εντάλματος για τον γνωστό σκηνοθέτη
Η Ιωάννα Μάνδρου αποκάλυψε στον ΣΚΑΙ τον λόγο που ακόμα δεν έχει βγει ένταλμα σύλληψης για τον γνωστό σκηνοθέτη.

Το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει εδώ και μέρες από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο με τον γνωστό σκηνοθέτη, είναι γιατί δεν έχει επέμβει ακόμα η δικαιοσύνη;

Γιατί δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του; Γιατί δεν έχουν γίνει έρευνες στο σπίτι του; Γιατί γενικώς δεν έχει κληθεί να απολογηθεί στην δικαιοσύνη;

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που από χθες υπάρχει και δεύτερη μήνυση εις βάρος του, η οποία μάλιστα αφορά αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Την απάντηση την έδωσε η Ιωάννα Μάνδρου, το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα».

Όπως είπε λοιπόν η δεύτερη μήνυση έγινε από άτομο, το οποίο δεν είναι στην χώρα μας, αλλά στην Σουηδία. Θα πρέπει λοιπόν να έρθει στην χώρα μας και να παρουσιαστεί ο ίδιος.

Στο μεσοδιάστημα, οι αρχές συγκεντρώνουν στοιχεία με μαρτυρίες, προκειμένου να χτίσουν ένα δυνατό κατηγορητήριο, προκειμένου όταν φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια (από τη στιγμή που έχει γίνει μήνυση για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί) να μην καταρρεύσει.

Βέβαια, οι διαδικασίες θα μπορούσαν να είχαν κινηθεί νωρίτερα με αυτεπαγγέλτως παρέμβαση εισαγγελέα από τα δημοσιεύματα και μόνο... Κάτι που δεν έγινε μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ