Σάλος με την δήλωση Αυτιά για τους γιατρούς: «Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή εσείς θέλετε να είσαστε αραχτοί» (pics & vid)

Gazzetta team
Σάλος με την δήλωση Αυτιά για τους γιατρούς: «Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή εσείς θέλετε να είσαστε αραχτοί» (pics & vid)
Η ατάκα του Γιώργου Αυτιά προς του γιατρούς, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει από μία ατάκα του Γιώργου Αυτιά, στην σαββατιάτικη εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, την ώρα που είχε φιλοξενούμενο τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Στα παράθυρα εκτός από τον Υπουργό Ανάπτυξης ήταν τόσο ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Καπραβέλος όσο και η Συντονίστρια Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝΘΑ «Η Σωτηρία», Ασημίνα Γκάγκα.

Όλοι μαζί συζητούσαν για το άνοιγμα της αγοράς που ήταν προγραμματισμένο 48 ώρες μετά, αλλά και τα βήματα που είναι να γίνουν μετά, με τον κ. Καπραβέλο να εκφράζει την έντονη ανησυχία για πιθανή έξαρση των κρουσμάτων.

Κάπου εκεί, παρενέβη ο Γιώργος Αυτιάς και του είπε: «Είπε όμως, ένα λεπτό για να μην χάσουμε την μπάλα, αν δω συνωστισμό κλείνω τα μαγαζιά και δεν περιμένω, ούτε από τον Καπραβέλο, ούτε από τον Σύψα, ούτε από κανέναν. Το είπε... Για να μην πάει όλη η αγορά στην εντατική σε λίγο, επειδή εσείς θέλετε να είστε αραχτοί και ωραίοι», είπε αρχικά, ενώ προφανώς μόλις κατάλαβε τι είπε, επιχείρησε να το μαζέψει λέγοντας: «Αραχτοί εννοώ να μην έχετε αυτή την αγωνία».

Ωστόσο, η ατάκα του αυτή από τις αρχές της εβδομάδας έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στα social media...

Δείτε μερικά από τα μηνύματα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ