Ο Κασιδιάρης κάνει εκπομπή και «τουιτάρει» από την φυλακή: Έλεγχος στο κελί του (vid)

Gazzetta team
Ο Κασιδιάρης κάνει εκπομπή και «τουιτάρει» από την φυλακή: Έλεγχος στο κελί του (vid)
Ο Ηλίας Κασιδιάρης αν και αν βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού έχει πολύ ενεργή παρουσία στο Twitter και στο Youtube.

Αρκετά δραστήριος στα social media, αλλά και στο Youtube συνεχίζει να είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, παρά το γεγονός οτι βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού, μαζί με τους υπόλοιπους καταδικασμένους της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Το πρώην στέλεχος του ακροδεξιού μορφώματος που αποφάσισε να τραβήξει τον δικό του ξεχωριστό δρόμο εδώ και μήνες, ανεβάζει αρκετά συχνά στον λογαριασμό του στο Youtube ηχητικά μηνύματά, διάρκειας από 5 έως και 25 λεπτά, για διάφορα θέματα.

Από το περιστατικό με τον Νότη Σφακιανάκη, μέχρι και τον ανασχηματισμό, ενώ μόλις την Τετάρτη δημοσιεύτηκε το τελευταίο του μήνυμα που αποκαλύπτει το σχέδιο για πρόωρες εκλογές.

Τα videos αυτά, ποστάρονται στον λογαριασμό του στο Twitter όπου ανεβαίνουν και άλλες αναρτήσεις, όπως αυτή για τα Φώτα, αλλά και τα γεγονότα στο Καπιτώλιο.

Η έρευνα και η αστυνομία

Οι κινήσεις του αυτές, όπως είναι λογικό, έφτασαν στους υπεύθυνους των φυλακών, οι οποίοι προχώρησαν σε έρευνα στο κελί του. Ωστόσο εκεί, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο δελτίο ειδήσεών του ο ΑΝΤ1, δεν βρέθηκε κάτι σχετικό.

Πως λοιπόν γίνονται όλες αυτές οι δημοσιεύσεις; Η απάντηση είναι απλή. Τα ηχητικά τα ηχογραφεί μέσω του καρτοτηλεφώνου των φυλακών και κάποιος τρίτος τα «ανεβάζει» στο Youtube, ενώ οι αναρτήσεις γίνονται από το ίδιο πρόσωπο μετά από εντολή του Ηλία Κασιδιάρη.

Στην ερώτηση αν όντως μπορεί κάποιος που είναι φυλακισμένος να τα κάνει αυτά, η απάντηση είναι ναι, καθώς δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός.

Τα ανησυχητικά μηνύματα

Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι πως όχι μόνο ο Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά και ο Νίκος Μιχαλολιάκος ακολουθεί την ίδια τακτική. Στόχος τους είναι να κρατήσουν... ζεστό το ακροδεξιό κοινό τους.

Μάλιστα, ειδικά από την Χρυσή Αυγή και τα εναπομείναντα στελέχη της, υπάρχει μία ανησυχητική δραστηριοποίηση το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ