Πάμε για ανατροπή: «Ανοιχτό να μην ανοίξουν τα σχολεία»

Gazzetta team
Πάμε για ανατροπή: «Ανοιχτό να μην ανοίξουν τα σχολεία»
Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτέλια Πελώνη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα σχολεία.

Και επίσημα πλέον υπάρχει ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα σχολεία την Δευτέρα, καθώς το επιβεβαίωσε η Αριστοτελία Πελώνη.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, ουσιαστικά γνωστοποίησε αυτό που υπήρχε ως φήμη από χθες το βράδυ, οτι δηλαδή οι λοιμωξιολόγοι κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την απόφαση που είχε ανακοινωθεί την Δευτέρα.

«Tίποτα δεν είναι δεδομένο: ούτε το άνοιγμα των δημοτικών και των νηπιαγωγείων, ούτε το click away», δήλωσε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, συμπληρώνοντας: «Αν όμως η επιτροπή έχει άλλα επιδημιολογικά στοιχεία και μας εισηγηθεί να μην ανοίξουν τα σχολεία, τότε δεν θα ανοίξουν…».

Όπως εξήγησε, οι επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα εξετάσεις τα στοιχεία των τελευταίων ημερών, θα κάνει την εισήγησή της και η κυβέρνηση θα πάρει την τελική απόφαση.

Μπάχαλο με το άνοιγμα των σχολείων

Θυμίζουμε οτι για το θέμα με το άνοιγμα των σχολικών μονάδων, από την αρχή του υπήρχαν πολλά προβλήματα. Και αυτό γιατί ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είχε ανακοινώσει την Κυριακή το άνοιγμα όλων των βαθμίδων, την Δευτέρα το πρωί ξεκαθαρίστηκε οτι δεν υπάρχει τέτοια απόφαση από την επιτροπή των ειδικών, ενώ αργότερα ανακοινώθηκε πως θα ανοίξουν μόνο τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ