Δερμιτζάκης για εκκλησίες: Μην απορεί κανείς που θα είμαστε σε lockdown για πολύ καιρό

Gazzetta team
Δερμιτζάκης για εκκλησίες: Μην απορεί κανείς που θα είμαστε σε lockdown για πολύ καιρό
Τη δυσαρέσκειά του για τις εικόνες συνωστισμούς στις εκκλησίες ανήμερα των Θεοφανείων και παρά τα περιοριστικά μέτρα που είναι σε ισχύ για τον περιορισμό του κορονοϊού, εξέφρασε ο καθηγητής Γενετικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Δερμιτζάκης σχολίασε ότι τέτοιες εικόνες συνωστισμού θα οδηγήσουν τη χώρα σε καθεστώς lockdown για πολύ καιρό και μάλιστα ίσως κλείσουν σύντομα και τα σχολεία, που αναμένεται να επαναλειτουργήσουν δια ζώσης την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

«Κατόπιν τούτου μην απορεί κάνεις γιατί η Ελλάδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολύ καιρό, και ίσως και με κλειστά σχολεία πάλι σύντομα. Κρίμα...» έγραψε ο Μανώλης Δερμιτζάκης συνοδεύοντας την ανάρτησή του με δύο φωτογραφίες από την παρουσία πιστών στις λειτουργίες για τα Θεοφάνεια.

Κατόπιν τούτου μην απορεί κανεις γιατι η Ελλαδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολυ καιρο, και ισως και με κλειστά σχολεία παλι σύντομα. Κρίμα ...

Δημοσιεύτηκε από Manolis Dermitzakis στις Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021