Delivery κοκαΐνης: Εντυπωσιακή κυρία της Κηφισιάς ζητούσε «ένα μονόπιτο», «δίπιτο» παράγγελνε ο ράπερ (vids)

Gazzetta team
Delivery κοκαΐνης: Εντυπωσιακή κυρία της Κηφισιάς ζητούσε «ένα μονόπιτο», «δίπιτο» παράγγελνε ο ράπερ (vids)
Νέα στοιχεία για το κύκλωμα κοκαΐνης που έκανε delivery επί 24ώρου βάσεως στις βίλες επώνυμων Αθηναίων στην Εκάλη, την Κηφισιά, το Κολωνάκι, τη Γλυφάδα, τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη.

Σαν χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα κοκαΐνης, που έκανε delivery επί 24ώρου βάσεως στις βίλες επώνυμων Αθηναίων στην Εκάλη, την Κηφισιά, το Κολωνάκι, τη Γλυφάδα, τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη.

Ρεπορτάζ του newsit.gr φέρνει στο «φως» νέα στοιχεία και ένα από αυτά, ενδεικτικά, είναι το ομαδικό μήνυμα, που έλαβαν στις αρχές του καλοκαιριού όλοι οι πελάτες της συμμορίας, που τους ενημέρωνε πως το delivery ξεκινά και πάλι. Το μήνυμα έλεγε: «Γεια σας φίλοι μου... Μετά από μια μικρή διακοπή, τα παιδιά του 24ωρου είναι και πάλι κοντά σας, γρηγορότερα και με καλύτερη ποιότητα».

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο 33χρονος φερόμενος αρχηγός της σπείρας ακολουθούσε κατά γράμμα τους κανόνες του καλού μάνατζμεντ, ώστε να διατηρεί σε υψηλά ποσοστά την πελατεία του. Όταν άνοιγε, λοιπόν, η σεζόν του φθινοπώρου, οι -πάνω από 200- πελάτες του κυκλώματος, οι περισσότεροι επώνυμοι Αθηναίοι και με «βαριά πορτοφόλια», δέχονταν εκ νέου μήνυμα στα κινητά τους, προκειμένου να γνωρίζουν πως ανά πάσα στιγμή «τα παιδιά του 24ωρου» θα βρίσκονται κοντά τους, με τα γραμμάρια κοκαΐνης που έχουν παραγγείλει. Ένα άλλο μήνυμα έλεγε χαρακτηριστικά: «Τώρα που ο καιρός κρυώνει, καιρός για… σούπα… Καλό Φθινόπωρο από την ομάδα του 24ωρου».

Τι θα πει «σούπα»

«Σούπα» στη γλώσσα των χρηστών της κοκαΐνης σημαίνει το βράσιμο της δόσης, για να βγει στην επιφάνεια η «καθαρή κόκα».

Μέχρι στιγμής, τονίζει πάντα το newsit.gr, έχει γίνει γνωστό πως στη λίστα των πελατών βρίσκονται μια γνωστή τραγουδίστρια και δημοσιογράφος, πρώην συμβία επίσης γνωστού τραγουδιστή, ένας επίσης τραγουδιστής και συγκεκριμένα ράπερ, ιδιαίτερα διάσημος στους έφηβους, τρεις δικηγόροι, που εργάζονται ως νομικοί σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών, ένας διάσημος επιχειρηματίας με μεγάλο ξενοδοχείο σε νησί των Κυκλάδων, που αποτελεί παγκόσμιο τουριστικό προορισμό, αλλά και μια εντυπωσιακή κυρία από την Κηφισιά, επίσης γνωστή στην περιοχή, καθώς είχε εμπλακεί με τα κοινά του Δήμου Κηφισιάς. Βέβαια, από το πελατολόγιο δεν έλειπε και ένας αθλητής, εν προκειμένω μπασκετμπολίστας της Α2 κατηγορίας.

Όλοι οι πελάτες, πάντως, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του Εισαγγελέα για να δώσουν εξηγήσεις.

Τα συνθηματικά

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλούν τα συνθηματικά για την παραγγελία της κοκαΐνης.

Για παράδειγμα, η δημοσιογράφος συνήθως έκανε παραγγελία «μια μπυρίτσα», ενώ η εντυπωσιακή κυρία της Κηφισιάς ζητούσε «ένα μονόπιτο στο γνωστό σημείο». Ο ράπερ, από την άλλη, συνήθως ήθελε «δίπιτα», δηλαδή δύο γραμμάρια και τα παραλάμβανε λίγο πιο κάτω από το σπίτι του για να μην κινεί τις υποψίες.

Οι δικηγόροι, δε, έλεγαν «θέλω ένα θέμα», και όταν πια το delivery έφτανε κοντά στο σπίτι, ή στην εταιρεία που εργάζονται, έστελνε ένα λακωνικό μήνυμα: «Ήρθε, κατέβα».

Οικογενειακή επιχείρηση: Μέχρι και η πεθερά στο κόλπο

Η σπείρα, εξάλλου, φαίνεται πως βρισκόταν επί μία τριετία στο στόχαστρο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Πίσω από το κύκλωμα φαίνεται πως βρίσκεται ένας Αλβανός κακοποιό, που, ουσιαστικά, είχε δημιουργήσει μια οικογενειακή επιχείρηση, καθώς στη συμμορία συμμετείχαν η σύζυγος του, η πεθερά του και η κουνιάδα του.

Παρότι ο ίδιος φαίνεται πως ήταν πολύ προσεκτικός, το λάθος έγινε όταν οι ανάγκες για «προσωπικό» αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα ο «αρχηγός» να προσλάβει έναν Βαλκάνιο γνώστη του αντικειμένου, ο οποίος, μάλιστα, επέκτεινε το πελατολόγιο της σπείρας σε Κολωνάκι, Εκάλη και Νέα Ερυθραία. Το συγκεκριμένο πρόσωπο αποδείχθηκε η «αχίλλειος πτέρνα» της συμμορίας, καθώς ήταν και αυτός παλιός γνώριμος της Δίωξης Ναρκωτικών, αφού κατά το παρελθόν μοίραζε κόκα σε επώνυμους του Κολωνακίου και των Βορείων προαστίων. Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου ανθρώπου αποδείχθηκε «λίρα 100», καθώς οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης κατάφεραν να ξεδιπλώσουν ολόκληρο το κουβάρι, που τους οδήγησε, τελικά, του κυκλώματος.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο όγκος των ηλεκτρονικών παρακολουθήσεων είναι τόσο μεγάλος, ώστε ακόμα 30 CD με συνομιλίες για διακίνηση κοκαΐνης απομαγνητοφωνούνται στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών, προκειμένου να καταλήξουν στα χέρια των Εισαγγελικών Αρχών.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του newsit.gr λένε πως σ’ αυτά τα CD περιέχονται επιπλέον ονόματα «φωτιά» της αθηναϊκής κοινωνίας...