Θεσσαλονίκη: Δρόμος άνοιξε στα δύο από την κακοκαιρία (pics & vid)

Gazzetta team
Θεσσαλονίκη: Δρόμος άνοιξε στα δύο από την κακοκαιρία (pics & vid)
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα να σπάσουν κλαδιά δέντρων, να πέσουν φύλλα και να παρασυρθούν από τα νερά με συνέπεια να φράξουν φρεάτια και να πλημμυρίσουν αρκετοί δρόμοι και πεζοδρόμια.

Καθίζηση του οδοστρώματος σε κεντρική οδό της Θεσσαλονίκης προκλήθηκε από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την πόλη και είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπούν αρκετοί δρόμοι και πεζοδρόμια σε… ποτάμια.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, η υποχώρηση μέρους του οδοστρώματος σημειώθηκε επί της οδού Αλεξάνδρου Σβώλου, στην αριστερή μεριά του δρόμου.

Σύμφωνα με καταστηματάρχη της περιοχής, το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (07.12.2020) χωρίς να υπάρξει κάποιο ατύχημα ή τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνουν οι ανάλογες ενέργειες για την αποκατάσταση της καθίζησης και την τοποθέτηση προειδοποιητικής πινακίδας.

Να σημειωθεί ότι, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα να σπάσουν κλαδιά δέντρων, να πέσουν φύλλα και να παρασυρθούν από τα νερά με συνέπεια να φράξουν φρεάτια και να πλημμυρίσουν αρκετοί δρόμοι και πεζοδρόμια.

Ακόμα, από το δυνατό αέρα μετακινήθηκαν κάδοι απορριμμάτων ενώ σε ορισμένες περιοχές σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος.

Παράλληλα, αρκετοί δρόμοι ακόμα και στο κέντρο της πόλης μετατράπηκαν σε… ποτάμια δημιουργώντας μικροπροβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και δυσκολεύοντας τη μετακίνηση των πεζών.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: GRtimes.gr.