Αμβρόσιος: «Οι μυστικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως έδωσαν τις εντολές»

Gazzetta team
Αμβρόσιος: «Οι μυστικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως έδωσαν τις εντολές»
Τις θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό υιοθέτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, λέγοντας πως «μυστικές δυνάμεις» βρίσκονται πίσω από τον covid-19.

Όπως είναι γνωστό ο Αμβρόσιος είχε νοσήσει από κορονoϊό και είχε φύγει από το νοσοκομείο θέτοντας σε κίνδυνο τον κόσμο που συναναστρέφεται, ωστόσο ούτε αυτό του είναι αρκετό, ώστε να σταματήσει να προκαλεί με τις καυστικές και συχνά προκλητικές του απόψεις.

Τώρα ο πρώην Μητροπολίτης, επανήλθε με προκλητική ανάρτηση που κάνει λόγο για... «χούντα μιας… αρρωστημένης Δημοκρατίας», εκτιμώντας πως αργοπεθαίνει και τελειώνει η ορθόδοξος χριστιανική Ελλάδα!

Ακολούθως επισημαίνει ότι είναι «ευκαιρία στους πολεμίους της Πίστεώς μας να αναδείξουν την μοχθηρία της ψυχής των εναντίον του Σωτήρος Χριστού.

Οι μυστικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως έδωσαν τις εντολές και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με εργοδηγό τον Υπουργό κ. Νικ. Χαρδαλιά, κάθε τόσο εκδίδει και νέες, σκληρές δε και απάνθρωπες, εντολές για lockdown, κλείσιμο των καταστημάτων, απαγόρευση της κυκλοφορίας κλπ. κλπ.

Είμαστε δηλ. κάτω από ένα απολυταρχικό καθεστώς, το οποίον φέρει το επικάλυμμα της δήθεν Δημοκρατίας! Βιώνουμε ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στην πιο απάνθρωπη μορφή της! Βιώνουμε τη Χούντα μιάς ….αρρωστημένης Δημοκρατίας» σημείωσε χαρακτηριστικά.