Ασθενής κορονοϊού μεταφέρθηκε από τον Βόλο στην Κόρινθο με 3 ασθενοφόρα: Έμειναν στο δρόμο τα 2

Gazzetta team
Ασθενής κορονοϊού μεταφέρθηκε από τον Βόλο στην Κόρινθο με 3 ασθενοφόρα: Έμειναν στο δρόμο τα 2
Απίστευτη περιπέτεια για έναν ασθενή κορονοϊού, προκειμένου να μεταφερθεί από τον Βόλο όπου δεν υπήρχε κρεβάτι, στην Κόρινθο.

Μόνο ως «Οδύσσεια» μπορεί να χαρακτηριστεί η περιπέτεια που πέρασε ένας 66χρονος ασθενής κορονοϊού από τον Βόλο.

Η περιπέτειά του, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή, όταν η κατάστασή του ήταν τέτοια που κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.

Κρεβάτι στην ΜΕΘ όμως δεν υπήρχε και έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην Κόρινθο.

Ένα ασθενοφόρο το οποίο επέβαιναν δύο τραυματιοφορείς, δύο γιατροί, ένας αναισθησιολόγος και ένας παθολόγος, ξεκίνησαν για εκεί, όμως στο Σχηματάρι το όχημα παρουσίασε βλάβη.

Αμέσως κλήθηκε νέο ασθενοφόρο από την Αθήνα, όμως και αυτό έμεινε λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω.

Ευτυχώς το τρίτο ασθενοφόρο κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του στις 3:30 τα ξημερώματα από τις 20:30 που είχε ξεκινήσει.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί που είχαν συνοδεύσει τον 66χρονο μέχρι το νοσοκομείο Κορίνθου πήραν το ΚΤΕΛ για να επιστρέψουν στο νοσοκομείο Βόλου. Μάλιστα ακόμα και εκεί συνάντησαν δυσκολίες καθώς είχαν έρθει σ’ επαφή με κρούσμα. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις κατάφεραν να επιστρέψουν.

Το ακόμα πιο οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι τα ασθενοφόρα ήταν καινούρια, ηλικίας, δύο ετών, ενώ το πρώτο ασθενοφόρο είχε «μείνει» ξανά στο δρόμο την περασμένη εβδομάδα και είχε πάει στο συνεργείο, όπου και υποτίθεται ότι επισκευάστηκε.