Slogun:Ο Σάντος απολύθηκε από τη Μπεσίκτας και στην ΕΠΟ ήδη υπολογίζουν τις δαπάνες σε κούτες τσιγάρα που θα χρειαστούν στη διαπραγμάτευση.

FOLLOW US

Slogun:Ο Σάντος απολύθηκε από τη Μπεσίκτας και στην ΕΠΟ ήδη υπολογίζουν τις δαπάνες σε κούτες τσιγάρα που θα χρειαστούν στη διαπραγμάτευση.
BWIN stripe gif

Διευθυντής ΜΕΘ Παπανικολάου: «Η κατάσταση είναι απελπιστική»

Gazzetta team
Διευθυντής ΜΕΘ Παπανικολάου: «Η κατάσταση είναι απελπιστική»
Ο κ. Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της ΜΕΘ Παπανικολάου έκανε δραματική έκκληση στην πολιτεία για βοήθεια.

«Απελπιστική» χαρακτήρισε την κατάσταση στα νοσοκομεία ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος ο οποίος έκανε έκκληση στην πολιτεία για βοήθεια.

Ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε ότι φοβάται ότι θα υπάρξει και τρίτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού και παρόντος του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, σημειώσε πως οι εντατικές έχουν γεμίσει:

«Είναι τρίτη συνεχόμενη γενική εφημερία που έχουμε 80 νέες εισαγωγές που χρειάζονται υποστήριξη και δεν έχουμε κρεβάτι εντατικής για να τους βοηθήσουμε. Όταν αρχίζουμε να διασωληνώνουμε χρειάζεται και καταστολή και χρειάζεται και προσωπικό που δεν το έχουμε στην εντατική, τα έχουμε δώσει όλα στην εντατική.

Μπήκε ο στρατός, μπήκαν τα ιδιωτικά θεραπευτήρια, όμως η κορυφή, δηλαδή οι εντατικές, έχουν γεμίσει, είναι απελπισία. Η πολιτεία πρέπει να πάρει πιο γενναία μέτρα, πρέπει να αυξήσουμε τη δύναμη πυρός, όχι ημίμετρα. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το θεριό με ημίμετρα (…). Οι νεκροί έφτασαν τριψήφιο αριθμό τί άλλο έκκληση να κάνουμε να φτάσουμε τετραψήφιο;», ανέφερε και συνέχισε:

«Μη νομίζετε ότι έχουμε ξεμπλέξει και με το δεύτερο κύμα… θα ανοίξει ο κ. Γεωργιάδης την οικονομία, δε γίνεται διαφορετικά δε θα σταματήσουμε να αναπνέουμε, το τρίτο κύμα φοβάμαι. Όταν ο Γεωργιάδης ανοίξει την οικονομία γιατί θα πρέπει να ανασάνει φοβάμαι ότι το Γενάρη - Φλεβάρη θα έρθει το άλλο κύμα» προειδοποίησε.

«Όλες οι ηλικίες πλέον προσβάλλονται» τόνισε δε ο κ. Καπραβέλος.

Πηγή: Reader.gr