Αγρίνιο: Υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών με εμπλοκή 88χρονης, τα έκρυβαν και στο κοτέτσι (pic)

Gazzetta team
Αγρίνιο: Υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών με εμπλοκή 88χρονης, τα έκρυβαν και στο κοτέτσι (pic)
Κατά το σωματικό έλεγχο στην ηλικιωμένη βρέθηκαν κρυμμένες συσκευασίες ηρωίνης στο στήθος της.

Μια σοκαριστική υπόθεση διακίνησης ηρωίνης απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου που πέρασαν χειροπέδες σε τρία συγγενικά άτομα εκ των οποίων μια 88χρονη γυναίκα. 51 και 61 ετών άνδρες οι άλλοι δυο εμπλεκόμενοι.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου προέβησαν χθες, Σάββατο, μεσημέρι, σε αιφνίδια έρευνα στην οικία εμπλεκόμενων σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο έχοντας αξιοποιήσει πληροφορίες που συνέλεξαν το τελευταίο διάστημα και οι οποίες επιβεβαιώθηκαν.

Κατασχέθηκαν 229 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 675 ευρώ, δύο κινητά, ένα κυνηγετικό όπλο και μια ζυγαριά ακριβείας.

Κατά την έρευνα αρχικά βρέθηκαν πέντε συσκευασίες ηρωίνης κατά το σωματικό έλεγχο στην ηλικιωμένη (κρυμμένες στο στήθος της). Συσκευασίες βρέθηκαν και σε δωμάτια των εμπλεκόμενων, σε βάζα σε αποθήκη ακόμη και σε κοτέτσι, όπως αναφέρει το agrinionews.gr.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (κατοχή και διακίνηση) ενώ ο 61χρονος αντιμετωπίζει και κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.