Μια 10χρονη από την Ηγουμενίτσα έστειλε γράμμα στον Μητσοτάκη και της απάντησε (pics)

Gazzetta team
Μια 10χρονη από την Ηγουμενίτσα έστειλε γράμμα στον Μητσοτάκη και της απάντησε (pics)
Η μικρή εξέφρασε στον πρωθυπουργό τις ανησυχίες της κι εκείνος της απάντησε με χειρόγραφη επιστολή η οποία ταχυδρομήθηκε στο σπίτι της.

Μια μαθήτρια δημοτικού σχολείου της Ηγουμενίτσας, η οποία είναι 10 ετών έστειλε, λίγες μέρες πριν η χώρα τεθεί σε lockdown, επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζοντας την αγωνία της για τα επικείμενα γενέθλιά της.

Τον ρωτούσε αν θα είμαστε σε lockdown και αν θα μπορεί να κάνει το πάρτι της, μάλιστα του έγραψε πως ήδη της χρωστάει καρναβάλι, Πάσχα, 15Αύγουστο, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού, σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η ert.gr.

Η επιστολή της ταχυδρομήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και ανέφερε τα εξής:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω πάρτι γενεθλίων. Οι φίλοι μου δεν θα μπορούν να έρθουν και έτσι θα είμαι μόνη μου και τα γενέθλιά μου θα είναι χάλια», έγραφε η μικρή στις 31 Οκτωβρίου στην επιστολή της.

«Οπότε, αν έχετε σκοπό να μας βάλετε σε καραντίνα πάλι να ξέρετε πως θα μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου. Ήδη μου χρωστάτε Καρναβάλι, Πάσχα, 15Αύγουστο, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού», ανέφερε.

Η χειρόγραφη απάντηση από τον πρωθυπουργό έφτασε με συστημένη επιστολή, στο σπίτι της μικρής στην Ηγουμενίτσα:

«Αγαπητή μου… Λυπάμαι πάρα πολύ που το lockdown θα σου χαλάσει τα σχέδιά σου αλλά καταλαβαίνεις ότι γίνεται για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο.

Σου εύχομαι χρόνια πολλά και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνεις το πιο ωραίο και μεγάλο πάρτι γενεθλίων», της γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φωτογραφίες:ert.gr.