Απίστευτες κουβέντες σε κήρυγμα στον Άγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης: «Θεϊκή παρέμβαση ο σεισμός στην Σάμο» (vid)

Gazzetta team
Απίστευτες κουβέντες σε κήρυγμα στον Άγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης: «Θεϊκή παρέμβαση ο σεισμός στην Σάμο» (vid)
Εξωφρενικά τα όσα ακούστηκαν στην Θεία Λειτουργία του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης, την Κυριακή το πρωί από τον πάτερ Αντώνιο.

Εξοργιστικά, εξωφρενικά, προκλητικά και επικίνδυνα... Αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί που μπορεί να δώσει κάποιος στα όσα ειπώθηκαν την Κυριακή στο κήρυγμα του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης.

Μία μέρα πριν δηλαδή, ανακοινωθεί πως η περιοχή μπαίνει μαζί με τις Σέρρες σε lockdown.

Εκεί λοιπόν ο πάτερ Αντώνιος επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου ρεσιτάλ fake news και συνωμοσιολογίας που προσβάλουν την ανθρώπινη νοημοσύνη, δίνοντας μάλιστα πεδίο ακόμα και στο παραμύθι πως συγγενείς ατόμων που έχασαν την ζωή τους, πληρώνονται για να δεχθούν να κατοχυρωθεί ως αιτία θανάτου, ο κορονοϊός.

Όμως δεν έμεινε εκεί. Άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως ο πρόσφατος σεισμός στην Σάμο όπου έχασαν την ζωή τους δύο παιδιά ήταν κάτι σαν θεϊκή τιμωρία ή παρέμβαση, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Ο Θεός να μας δώσει μία διέξοδο, γιατί παρόλο που φτάσαμε στο σημείο αυτό πιστεύω με μία παρέμβαση δική του θεϊκή και είδατε τι έγινε τώρα με τον σεισμό στην Σάμο. Ε, άμα θέλετε τέτοια παρέμβαση άνωθεν θα την έχουμε», είπε.

Το κήρυγμα ξεκινάει από το 1:09.00 ενώ η αναφορά του στην Σάμο είναι στο 1:23:54

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ