O «εμφύλιος» στην Χρυσή Αυγή βάζει τα ηγετικά στελέχη σε διαφορετικές φυλακές (vid)

Gazzetta team
O «εμφύλιος» στην Χρυσή Αυγή βάζει τα ηγετικά στελέχη σε διαφορετικές φυλακές (vid)
Η διάσπαση της Χρυσής Αυγής έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει σχέδιο μεταφοράς τους σε διαφορετικές φυλακές.

Εδώ και ενάμιση χρόνο τουλάχιστον έχει ξεκινήσει η διάσπαση της Χρυσής Αυγής με τις αποχωρήσεις ηγετικών στελεχών της.

Θυμίζουμε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει ιδρύσει το κόμμα «Έλληνες για την Πατρίδα», ο Γιάννης Λαγός την «Εθνική Λαϊκή Συνείδηση», ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος αποχώρησε τον Ιούλιο του 2019 ακόμα και οι υπόλοιποι όσους έχουν βρεθεί ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

Κάτι που έχει αναγκάσει τους υπεύθυνους της αστυνομίας να φτιάξουν ειδικό πλάνο για το ενδεχόμενο φυλάκισής τους, καθώς δεν είναι μόνο το πρόβλημα των σχέσεών τους με τους άλλους κρατουμένους, αλλά και των μεταξύ των ίδιων.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Open, στο... κάδρο, εκτός από τις φυλακές του Κορυδαλλού, έχουν μπει και αυτές στον Δομοκό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και τρίτο σωφρονιστικό ίδρυμα που θα τους φιλοξενήσει για τον χρόνο που θα ορίσει το δικαστήριο.

Κριτήριο για το ποιος θα είναι με ποιον, όπως όλα δείχνουν θα παίξει το μεταξύ τους κλίμα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση το... μείγμα θα ήταν εκρηκτικό.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε (σ.σ. και όλοι το περιμέναμε) αναμένεται να προαυλίζονται σε διαφορετικές ώρες από τους υπόλοιπους κρατούμενους, προκειμένου να μην υπάρχουν εντάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ