«Πονοκέφαλος» για την ΕΛ.ΑΣ τα κελιά για όσους Χρυσαυγίτες πάνε στον Κορυδαλλό

Gazzetta team
«Πονοκέφαλος» για την ΕΛ.ΑΣ τα κελιά για όσους Χρυσαυγίτες πάνε στον Κορυδαλλό
Ο σχεδιασμός για τις συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής μόλις βγουν τα εντάλματα και το που θα τοποθετηθούν.

Μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης για την Χρυσή Αυγή, η οποία και επίσημα πλέον είναι εγκληματική οργάνωση, το ενδιαφέρον πλέον έχει στραφεί στις ποινές και στο ποιοι θα καταλήξουν στην φυλακή.

Κάτι το οποίο θα το μάθουμε σήμερα ή το αργότερο αύριο το πρωί. Στην αστυνομία όμως, έχουν ήδη κάνει τον σχεδιασμό τους, αν και έχουν κάποια προβλήματα να αντιμετωπίσουν.

Αρχικά, αξίζει να επαναλάβουμε πως υπάρχει ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ, η οποία μόλις και αν βγουν εντάλματα για συλλήψεις των ηγετικών στελεχών, δηλαδή τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστο Παππά, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρο, Αρτέμη Ματθαιόπουλο και Γιάννη Λαγό, είναι έτοιμη να τα φέρει εις πέρας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Τα κελιά στον Κορυδαλλό

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως όλα δείχνουν οτι άπαντες θα μεταφερθούν στον Κορυδαλλό.

Με δεδομένο οτι εκεί υπάρχουν αρκετά άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αλλά και αλλοδαποί που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς δεν θα... χαρούν και τόσο να τους έχουν δίπλα τους, είναι σίγουρο οτι θα μεταφερθούν σε ειδικό χώρο.

Και εκεί όμως υπάρχει θέμα, καθώς οι περισσότεροι τα έχουν σπάσει μεταξύ τους, έχοντας ανταλλάξει και βαριές εκφράσεις. Θυμίζουμε πως Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός έχουν φτιάξει δικά τους κόμματα και ενδεχόμενη συνύπαρξή τους, ενδεχομένως να αποδειχθεί εκρηκτικό... μείγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ