Αστυνομικοί είχαν βάλει κάτω άνδρα στην Κέρκυρα που τους φώναζε: «Συνεργάζομαι, είμαι καρδιοπαθής» (vid)

Gazzetta team
Αστυνομικοί είχαν βάλει κάτω άνδρα στην Κέρκυρα που τους φώναζε: «Συνεργάζομαι, είμαι καρδιοπαθής» (vid)
Οι αστυνομικοί λένε οτι ο 40χρονος δεν συνεργαζόταν, αλλά το video επιβεβαιώνει την μαρτυρία στο Mega που λέει πως από την αρχή τους έλεγε να πάνε στο τμήμα.

Ένα περιστατικό που θα ξυπνάει αναμνήσεις από το περιστατικό με τον Τζορτζ Φλόιντ, έλαβε χώρα στην Κέρκυρα.

Αστυνομικοί χθες το απόγευμα εντόπισαν σε ένα μαγαζί έναν 40χρονος, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα και επιχείρησαν να του βεβαιώσουν το πρόστιμο των 150 ευρώ που προβλέπεται.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν από την αστυνομία της περιοχής, εκείνος αντιστάθηκε και προσπάθησε να φύγει από το σημείο με το όχημά του. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψή του.

Μία μαρτυρία όμως που έφερε στην δημοσιότητα το Mega δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει τις αρχές, καθώς σύμφωνα με αυτή ο 40χρονος από την πρώτη στιγμή φάνηκε συνεργάσιμος να πάει στο τμήμα. Αυτό άλλωστε που φαίνεται στο video ντοκουμέντο, καθώς λέει σε έναν αστυνομικό με μηχανή «Μόνος δεν σας είπα να πάμε στο τμήμα. Έπρεπε να με έχετε έτσι;».

Μάλιστα, παρά το γεγονός οτι τους φώναζε πως έχει πρόβλημα με την καρδιά του, εκείνοι τον ξάπλωσαν κάτω και τον πάταγαν για να του περάσουν τις χειροπέδες και να τον πάνε στο τμήμα.