Είχαν ξαναπροσπαθήσει να σκοτώσουν τον «Απάτσι» (vid)

Gazzetta team
Είχαν ξαναπροσπαθήσει να σκοτώσουν τον «Απάτσι» (vid)
Η χθεσινή δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο «Απάτσι» στην Καλλιθέα, δεν ήταν η πρώτη που είχε γίνει εις βάρος του.

Στους κύκλους των παραβατικών το όνομα του 60χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες τα ξημερώματα στην Καλλιθέα δεν ήταν γνωστό. Το βιογραφικό του άλλωστε ήταν πλούσιο, καθώς ο «Απάτσι» όπως τον φώναζαν ήταν από τους λεγόμενους... σκληρούς που δεν μάσαγαν.

Όπως ανέφερε το Star, στις αρχές του 1990 κατηγορήθηκε για δολοφονία, όμως στο δικαστήριο αθωώθηκε, κάτι όμως που δεν έγινε όταν το 1996 εμφανίστηκε στο δικαστήριο της Λαμίας για μία άλλη δολοφονία.

Μάλιστα, στο ενεργητικό του έχει και μία απόδραση από αστυνομικό τμήμα, στην οποία έβαλε τέλος η σύλληψή του στην Αττική, το 2002.

Η προηγούμενη απόπειρα εις βάρος του

Όπως αναφέρθηκε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Star, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που άγνωστοι προσπάθησαν να τον σκοτώσουν, καθώς ανάλογη επίθεση είχε δεχθεί και το 2010.

Τότε λίγους μήνες πριν από την αποφυλάκισή του, το 2011, συγκρατούμενοί του, επιχείρησαν να τον... βγάλουν από τη μέση στις φυλακές των Τρικάλων.

Είχε δεχθεί επίθεση με σπασμένο γυαλί, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Τον μετέφερε πολίτης

Τέλος, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης το Mega, γείτονες άκουσαν τους πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Δευτέρας και βγήκαν έξω να δουν τι είχε συμβεί.

Κάποιος είδε τον Απάτσι πεσμένο στο έδαφος και την ώρα που είχε ειδοποιηθεί ασθενοφόρο και περιπολικά, τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Έτσι, όταν έφτασαν εκεί, η αστυνομία δεν βρήκε κανέναν. Λίγο αργότερα όμως, όταν ενημερώθηκαν για το περιστατικό με τον άνδρα που είχε δεχθεί σφαίρες και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, συνέδεσαν τα περιστατικά.