Αυτές είναι οι κάμερες που θα χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ (vid)

Gazzetta team
Αυτές είναι οι κάμερες που θα χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ (vid)
​Οι πρώτες κάμερες, που θα χρησιμοποιεί εφεξής κάθε διμοιρία ΜΑΤ, σε κάθε επιχείρησή της, έχουν ήδη παραληφθεί. Ως το τέλος του μήνα αναμένονται και οι μικρότερες κάμερες, που θα τοποθετηθούν στις στολές ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗ.

Θέμα χρόνου είναι η τοποθέτηση καμερών στις στολές των αστυνομικών βασικών μονάδων της ΕΛ.ΑΣ., που θα καταγράφουν τους ίδιους κατά τις καθημερινές επιχειρήσεις τους.

Μία από αυτές τις υπηρεσίες, φυσικά, είναι και τα ΜΑΤ, με το Open να φέρνει στο «φως» φωτογραφίες από τις πρώτες κάμερες που έχουν παραληφθεί.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, από εδώ και πέρα ένας αστυνομικός, σε κάθε διμοιρία και σε κάθε επιχείρηση, θα κουβαλάει και θα χειρίζεται την κάμερα, που μπορείτε να δείτε στο βίντεο, και όλα τα πλάνα θα είναι στη διάθεση του εισαγγελέα και της ηγεσίας της ελληνικής αστυνομίας.

Άλλες κάμερες, δε, πιο μικρές, που θα τις φορούν πάνω στις στολές τους οι αστυνομικοί, θα παραλάβει η ΕΛ.ΑΣ. μέχρι, το αργότερο, τέλος του μήνα και αυτές οι κάμερες θα στέλνουν απευθείας εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων. Κυρίως θα τις φορούν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της ΔΡΑΣΗ (ματ πάνω σε μοτοσυκλέτες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ