Χαμός στην Ανάφη: Κατάληψη οδηγών στον καταπέλτη του SuperFerry ΙΙ, έκοψαν τους κάβους με τροχό! (pics)

Gazzetta team
Χαμός στην Ανάφη: Κατάληψη οδηγών στον καταπέλτη του SuperFerry ΙΙ, έκοψαν τους κάβους με τροχό! (pics)
Απίστευτο σκηνικό το βράδυ της Κυριακής στην Ανάφη, με οδηγούς, που είχαν εισιτήριο, να μην μπορούν να μπουν με τα αυτοκίνητά τους στο SuperFerry ΙΙ επειδή ήταν γεμάτο(!), και να κάνουν οργισμένοι κατάληψη στον καταπέλτη, με τους ανθρώπους του πλοίου να κόβουν τους κάβους με τροχό για να φύγουν!

Δεν ξανάγινε...

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής (27/9) στο λιμάνι της Ανάφης.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το Superferry II, που καλύπτει το κενό του «Πρέβελης», έφτασε στο λιμάνι και ξεκίνησε την αποβίβαση/επιβίβαση επιβατών και αυτοκινήτων.

Ξαφνικά, ωστόσο, επικράτησε μεγάλη ένταση. Ο λόγος; Ότι κάποιοι επιβάτες, που είχαν κανονικά εισιτήριο, είτε για Σαντορίνη είτε για Πειραιά, δεν μπορούσαν να μπουν με τα ΙΧ τους στο γκαράζ του πλοίου επειδή ήταν... φίσκα!

Κατάληψη στον καταπέλτη

Τότε, οι οδηγοί εκνευρισμένοι έκαναν κατάληψη στον καταπέλτη και ζητούσαν την παρουσία του καπετάνιου, για να αφήσουν το πλοίο να φύγει! Σημείωση: Το επόμενο πλοίο για Σαντορίνη από την Ανάφη είναι την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου.

Οι άνθρωποι του πλοίου, λοιπόν, αναγκάστηκαν να αποβιβάσουν μία μπετονιέρα, αλλά και πάλι δεν δημιουργήθηκε ο απαραίτητος χώρος στο γκαράζ και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονταν.

Για να ακολουθήσει κάτι πραγματικά αδιανόητο: Ναυτικός από το πλοίο κατέβηκε να βγάλει τον κάβο, αλλά οι οδηγοί πρόλαβαν και τον έβαλαν στη θέση του, με αποτέλεσμα το πλοίο να εγκλωβιστεί στο λιμάνι.

Έκοψαν τους κάβους με τροχό!

Οπότε οι άνθρωποι του πλοίου τι έκαναν; Έκοψαν τους κάβους με τροχό για να φύγουν, ενώ ο κόσμος από το λιμάνι ούρλιαζε!

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, δεν αποκλείεται να έχουμε και συνέχεια στα δικαστήρια με μηνύσεις και από τις δυο πλευρές (οδηγοί που έμειναν έξω και από τους ανθρώπους του πλοίου).