Συνωστισμός στις πλατείες παρά τα περιοριστικά μέτρα, ίδια εικόνα στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης (pics &vid)

Gazzetta team
Συνωστισμός στις πλατείες παρά τα περιοριστικά μέτρα, ίδια εικόνα στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης (pics &vid)
Απίστευτος ήταν ο συνωστισμός στις πλατείες στην Αθήνα ενώ η εικόνα δεν διέφερε στα Λαδάδικα στην Θεσσαλονίκη.

Από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου τα περίπτερα έκλεισαν στο πλαίσιο των μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για την μείωση της εξάπλωσης του κορονοϊού, αλλά σε αρκετές πλατείες της Αττικής, η οποία είναι η περιοχή με τα περισσότερα κρούσματα, επικράτησε συνωστισμός για ένα ακόμη βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε μέτρα με στόχο τον περιορισμό της πανδημίας στην Περιφέρεια Αττικής και στις περιοχές που είναι σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων, δηλαδή στην Ημαθία, στο Κιλκίς, στην Πέλλα, στην Πιερία, στη Χαλκιδική, στα Χανιά, στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Ζάκυνθο, στη Λέσβο και στη Μύκονο.

Από το βράδυ του Σαββάτου και έως τις 4 Οκτωβρίου ανεστάλη η λειτουργία κάθε είδους επιχείρησης λιανικής πώλησης αγαθών, όπως τα περίπτερα, τα μίνι μάρκετ και οι κάβες από τις 12:00 τα μεσάνυχτα έως τις 5:00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας. Από το μέτρο εξαιρούνται τα φαρμακεία και τα πρατήρια καυσίμων.

Συνωστισμός στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης

Δυνατή μουσική, ποτά, χορός, ναργιλέδες και για αποστάσεις… ούτε λόγος, ήταν η κατάσταση που επικράτησε το Σαββατόβραδο στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, άνθρωποι όλων των ηλικιών,χόρευαν, ενώ όσον αφορά τα «ψηλά» τραπεζάκια (σταντ) αρχικά τοποθετήθηκαν με τις απαραίτητες αποστάσεις, αλλά στο τέλος έγιναν ένα.