Μπουνιές και... γαλλικά στο δημοτικό συμβούλιο Δ. Αχαΐας: «Μην κουνάς το χέρι παλιοτόμαρο» (vid)

Gazzetta team
Μπουνιές και... γαλλικά στο δημοτικό συμβούλιο Δ. Αχαΐας: «Μην κουνάς το χέρι παλιοτόμαρο» (vid)
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο δημοτικό συμβούλιο Δ. Αχαΐας με... γαλλικά και μπουνιές για την μεταφορά της λαϊκής αγοράς.

Ροντέο έγινε η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας, στα Λουσικά, με πρωταγωνιστές τον εν ενεργεία αστυνομικό και πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας Ευάγγελο Τησαρχόντος και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μαζαρακίου Γιάννη Δημόπουλο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, την ώρα που τον λόγο είχε ο κ. Τησαρχόντος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαζαρακίου σηκώθηκε και τον χτύπησε με γροθιά στο στήθος με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανζουρλισμός, καθώς χρειάστηκε η επέμβαση των υπόλοιπων για να ηρεμίσουν κάπως τα πράγματα. Μάταια όμως...

Δόθηκε συνέχεια και στο προαύλιο, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Κάτω Αχαΐας να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαΐας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και χθες υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ο κ. Τησαρχόντος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του κ. Δημόπουλου.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video (ειδικά από το 1:37:50) από την συζήτηση για την μεταφορά της λαϊκής αγοράς από την οδό Φλέμινγκ στην οδό Φιλοποίμενος για όσο διάστημα διαρκέσουν τα μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού, η ένταση είχε ξεκινήσει νωρίτερα από λεκτικές αντεγκλήσεις και αρκετά... γαλλικά, όπως «παλιοτόμαρο» κτλ.