Επεισόδιο στον ηλεκτρικό: Χτύπησε και έφτυσε νεαρό που του είπε να βάλει μάσκα (pics & vid)

Gazzetta team
Επεισόδιο στον ηλεκτρικό: Χτύπησε και έφτυσε νεαρό που του είπε να βάλει μάσκα (pics & vid)
Ένα σοβαρό περιστατικό ανέφερε στην εκπομπή του ΟPEN "Ώρα Ελλάδος" η κ. Αμαρυσία Σιγάλα-Παρασκευοπούλου που συνέβη στον Ηλεκτρικό.
Ένα σοβαρό περιστατικό που συνέβη στον ηλεκτρικό, αποκάλυψε στην εκπομπή του ΟPEN «Ώρα Ελλάδος» η κ. Αμαρυσία Σιγάλα-Παρασκευοπούλου.

Όπως είπε, την ώρα που ο συρμός βρισκόταν στον Άγιο Νικόλαο, ένας νεαρός ζήτησε από έναν αρνητή μάσκας να την φορέσει και να μην βήχει στο πρόσωπό του. Αυτό ήταν...

Ο αρνητής που αποδείχθηκε «τσαμπουκάς» το θεώρησε μεγάλη προσβολή και αντί να συμμορφωθεί, τον έφτυσε και τον έδειρε, χωρίς μάλιστα να παρέμβει κανείς για να τον σταματήσει.

Μάλιστα η κ. Παρασκευοπούλου έκανε και σχετικό ποστ στο Facebook, γράφοντας: «Ξεφτίλας τσαμπουκάς μη φορώντας μάσκα, χτύπησε πολύ άσχημα στο τζάμι του βαγονιού μας έναν νεαρό, που ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, είναι να βάλει τη μάσκα του και να μην βήχει πάνω του.

Ο ξεφτιλισμένος, έφτυσε το νεαρό. Ο νεαρός όπως γύρισε το κεφάλι του να αποφύγει τα σάλια στα μάτια του, ψιλοέχασε την ισορροπία του.Τον σήκωσε ο "αρνητής της μάσκας" τον καημένο το νεαρό και τον κοπάναγε με τον ώμο και το σακίδιο πλάτης πάνω στο τζάμι.

Με φόβισε το ότι κανείς δεν σταμάτησε το περιστατικό. Με φόβισε που πάγωσα κι εγώ γιατί φοβήθηκα μη με πάρουν κι εμένα τα σάλια του ξεφτίλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ