Καταδίωξη στα Γιάννενα: Άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ και αντί για να ναρκωτικά βρήκαν κουβέρτες

Gazzetta team
Καταδίωξη στα Γιάννενα: Άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ και αντί για να ναρκωτικά βρήκαν κουβέρτες
Οι αστυνομικοί νόμιζαν οτι κυνηγούσαν έμπορο ναρκωτικών, αλλά όταν άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ βρήκαν κουβέρτες.

Άλλον περίμεναν οτι θα έπιαναν και άλλον τελικά έπιασαν οι αστυνομικοί το πρωί της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Έχοντας στήσει λοιπόν μπλόκο στην εθνική οδό Ιωαννίνων– Κοζάνης έκαναν σήμα σε ένα όχημα για να σταματήσει, όμως εκείνο ανέπτυξε ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς έφυγε.

Θεωρώντας οτι μέσα στο Ι.Χ υπήρχε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, την οποία μετέφερε ο οδηγός του, ξεκίνησε καταδίωξη, με την βοήθεια και άλλων αστυνομικών δυνάμεων.

Λίγο αργότερα, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και αμέσως πήγαν να ανοίξουν το πορτ μπαγκάζ, όπου τους περίμενε μία έκπληξη.

Εκεί λοιπόν αντί για ναρκωτικά βρήκαν κουβέρτες, καθώς ο οδηγός είναι πλανόδιος πωλητής και απλά δεν είχε παραστατικά για το εμπόρευμά του.

Δεν είχε όμως ούτε και δίπλωμα και έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για απείθεια, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και παραβάσεις του νόμου περί πλανόδιου εμπορίου και του Κ.Ο.Κ., ενώ το παράνομο εμπόρευμά του και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν!