Βόλος: Πήγε μεθυσμένος στα μπουζούκια το απόγευμα και μετά από 15' τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

Gazzetta team
Βόλος: Πήγε μεθυσμένος στα μπουζούκια το απόγευμα και μετά από 15' τον μετέφεραν στο νοσοκομείο
Μπουζουξίδικο του Βόλου άνοιξε στις 6 το απόγευμα λόγω των νέων μέτρων και γύρω στις 8 παρά τέταρτο πήγε ένας τύπος ήδη μεθυσμένος, για να μεταφερθεί εσπευσμένα ένα τέταρτο αργότερα στο νοσοκομείο.

Ποιος είπε ότι δεν προλαβαίνεις να γίνεις... φέσι επειδή τα μπουζούκια, σε αρκετές περιοχές της χώρας, ανοίγουν, πλέον, το απόγευμα, για να κλείσουν τα μεσάνυχτα;

Ένας άνδρας, μάλιστα, στον Βόλο, όχι απλώς πρόλαβε, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο!

Βέβαια, ο εν λόγω κύριος πήγε «έτοιμος» στο μαγαζί και άντεξε μόλις ένα τέταρτο, πριν τον πάρουν με ασθενοφόρο.

Όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το thenewspaper.gr, χθες, Πέμπτη 13 Αυγούστου, το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε να μεταφέρει στο νοσοκομείο τον μεθυσμένο άνδρα, που βρίσκονταν έξω από κέντρο διασκέδασης στις Αλυκές, το οποίο, λόγω των νέων μέτρων, άρχισε το πρόγραμμά του λίγο μετά τις 18:00.

Σύμφωνα με υπαλλήλους του καταστήματος, ο εν λόγω κύριος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν ήδη μεθυσμένος πριν μπει στο μαγαζί, στο οποίο δεν έκατσε πάνω από 15 λεπτά. Οι φίλοι του, βλέποντας την κατάστασή του, τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια των υπαλλήλων του κέντρου διασκέδασης, βγήκε από το μαγαζί και συνέχεια μεταφέρθηκε με τη συνδρομή ασθενοφόρου στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...