Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της πτώσης του μονοκινητήριου αεροπλάνου στις Σέρρες (vid)

Gazzetta team
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της πτώσης του μονοκινητήριου αεροπλάνου στις Σέρρες (vid)
Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της πτώσης του μονοκινητήριου εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Πρώτη Σερρών είδε το «φως» της δημοσιότητας.

Το πρωτοφανές περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερα κοντινού μαγαζιού.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο, που φέρνει στο «φως» το MEGA, η ώρα είναι 9:20 το πρωί της Δευτέρας (3/8) και οι κάτοικοι κάθονται αμέριμνοι στα καφενεία και τα καταστήματα, παρακολουθώντας, ωστόσο, το μικρό αεροσκάφος να πραγματοποιεί για αρκετή ώρα πτήση χαμηλά, πάνω από το χωριό.

Ξαφνικά, ο χειριστής του αεροπλάνου χτυπάει με το φτερό του ένα ψηλό πλατάνι στη μέση της πλατείας, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να ακολουθήσει η πτώση πάνω σε σπίτι.

Στο βίντεο, μάλιστα, διακρίνονται δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μία είναι η μητέρα του 19χρονου πιλότου, που βλέπει έντρομη μπροστά στα μάτια της την πρόσκρουση! Ουρλιάζει και τρέχει προς το μέρος του παιδιού της, όπως και άλλοι κάτοικοι, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον νεαρό από το αεροσκάφος.

Ο 19χρονος, θυμίζουμε, στάθηκε πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Σερρών, ενώ αναμένεται τις επόμενες ώρες να λάβει εξιτήριο.

Στο νοσοκομείο, βέβαια, στο οποίο πήρε ταξί για να πάει, γιατί δεν πήγε ποτέ ασθενοφόρο...